發新話題

有點無奈,珍PPK只係賣緊$3XX

有點無奈,珍PPK只係賣緊$3XX

其實我都幾鍾意PPK, 不過全鋼KIT成皮嘢, 而市面上仲未有一支無論係質感, 刻字, (性能我已經唔講了)令我滿意的PPK, (除咗PAPAGO果支)

係香港... 有時玩airsoft, 真係比玩珍付出多好多,  珍又實淨又全鋼又平..

http://www.gunbroker.com/Walther ... eywords=Walther+PPK

珍鐵一飛都三十五先美仔,珍鐵唔射同Airsoft無分别。你射一百飛都要二百七港紙。平唔平?唔平

真PPK香港只得兩個女槍主出到牌! 話說20年前疑似有成中名人想捐錢二十萬去槍會只係想出一支DS及一支PPK! 但係槍會會長唔接受! 重講句! 咁有錢不如移民去三凡市咪乜槍都買到!而唔洗求人!

回覆 3# 的帖子

所以我有朋友放支槍係外國朋友果度,得閒飛過去玩算,佢話好過係香港買支天價airsoft..

之前鬼島果支MAKAROV 價錢都OK, 只係making唔啱口味同埋會生锈.. 所以都係等下

香港買到支真鐵都好難比你放係屋企日日摸
重要落場玩,所以無得咁計既

敘利亞開槍當食飯,美國郁下都要陀槍,玩槍成本係低,但人身安全成本,高到用錢都買吾到。。。仲有乜好羨慕

玩下玩具幾好吖,俾你係香港特首御准你任買+通處亂射,都吾知係邊樹玩

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

買得一支就有第二支。。。。買真226既價,可以買幾支玩具玩,仲有吾駛抺,方便夾大件!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 rho837 於 3-3-2017 09:01 發表
真PPK香港只得兩個女槍主出到牌! 話說20年前疑似有成中名人想捐錢二十萬去槍會只係想出一支DS及一支PPK! 但係槍會會長唔接受! 重講句! 咁有錢不如移民去三凡市咪乜槍都買到!而唔洗求人!
相對CA得州會開針考多
603 技術實驗中隊

香港有玩具槍玩,我已經心滿意足, 相比大陸,已經算是好彩了,又沒有要求槍管加紅色頭. Thx for sharing

回覆 8# 的帖子

講開心應該唔夠Oregon過癮
起馬無稅,長槍唔洗background check

去菲律賓好似遊客都買到手槍
如果香港準買槍都幾大鑊 人口密度咁高

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-3-2017 13:21 發表
香港有玩具槍玩,我已經心滿意足, 相比大陸,已經算是好彩了,又沒有要求槍管加紅色頭. Thx for sharing
紅頭事少,透明事大

《河湟有感》司空圖

發新話題