發新話題

[others] 其實wargame係咪沒落?

引用:
原帖由 GMG17 於 2017-3-23 15:40 發表
圈子已經細, 仲限呢限路, 下下手指指話人邪魔外道, 說穿了咪又係一堆唔輸得既老屎忽嗔無鴨仔打!
呢D友咁趕客而家都仲有少量新人入黎玩仲想點? 以下都係出自唔同群組既old seafood真實對話場景:

1)        三軍車場, 繞 ...
Game 霸

聽到都覺得唔好玩

引用:
原帖由 GMG17 於 23-3-2017 15:40 發表
圈子已經細, 仲限呢限路, 下下手指指話人邪魔外道, 說穿了咪又係一堆唔輸得既老屎忽嗔無鴨仔打!
呢D友咁趕客而家都仲有少量新人入黎玩仲想點? 以下都係出自唔同群組既old seafood真實對話場景:

1)        三軍車場, 繞 ...
哈哈, 老屎忽唔輸得
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 23-3-2017 17:06 發表

哈哈, 老屎忽唔輸得
玩咩都總會遇到古怪人
遇到班正常既未一齊玩囉

引用:
原帖由 2slow 於 23-3-2017 17:06 發表

哈哈, 老屎忽唔輸得
Wargame 係game of honor, 不過硬係有D人只係想認C認屁+輸唔起破壞遊戲體驗
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 2017-3-24 10:37 發表

Wargame 係game of honor, 不過硬係有D人只係想認C認屁+輸唔起破壞遊戲體驗
o靚仔,阿叔我玩槍個陣你仲飲緊奶咋,我食鹽多過你食米

引用:
原帖由 屈濕 於 24-3-2017 10:45 發表

o靚仔,阿叔我玩槍個陣你仲飲緊奶咋,我食鹽多過你食米
但係有d怪叔叔其實只係玩咗三兩年

感覺上係少咗人玩

我都鍾意同熟人玩多
唔識ge成日都會有口角
你玩到鑲珠係你ge事
唔好預我

只同熟人或 "朋友的朋友" 玩
同d唔識既人玩,一定會有鬼槍同不死人,玩到怕,機會率係100%唔知點解香港咁多賤人

引用:
原帖由 若月佑美 於 2017-3-28 15:22 發表
同d唔識既人玩,一定會有鬼槍同不死人,玩到怕,機會率係100%唔知點解香港咁多賤人
唔洗話同團同唔識ge人玩,就算同一個wargame場,兩團唔同ge人都可以有口角

引用:
原帖由 若月佑美 於 28-3-2017 15:22 發表
因為香港真係好多賤人

目標為本麻. 目標就係我就著數到盡,你死你事。
細細個好似都已經係咁教
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 28-3-2017 17:50 發表

因為香港真係好多賤人

目標為本麻. 目標就係我就著數到盡,你死你事。
細細個好似都已經係咁教
咁講好可悲
but ture

都係求開心打到你認輸叫死啫。
世界咩人都有。咪當多方面學習啦。啱聽講多幾句,唔like佢下場game咪送多幾飛比佢當獎勵。
香港人輕鬆d繼續打game

引用:
原帖由 rainey 於 29-3-2017 00:59 發表
都係求開心打到你認輸叫死啫。
世界咩人都有。咪當多方面學習啦。啱聽講多幾句,唔like佢下場game咪送多幾飛比佢當獎勵。
香港人輕鬆d繼續打game
講明限 1.2J 但永遠有鬼槍,出現率係100%
仲點輕鬆打?

引用:
原帖由 若月佑美 於 2017-3-29 13:39 發表

講明限 1.2J 但永遠有鬼槍,出現率係100%
仲點輕鬆打?
唯有每場game都要check槍
不過如果有人有心玩野總會搵到位入

發新話題