18 12
發新話題

[others] 其實wargame係咪沒落?

引用:
原帖由 Eddiem249 於 3-3-2017 20:58 發表
我先唔會自走去送死,比人鑲珠冇仇報

aeg都只玩1.2J以下,冇幾痛

有冇1.2J以下既室外gbb game?
只要有full mask同一套bdu,要鑲珠是不容易的

以前煙通d夜game咪就係打aeg囉,罐頂係最低火力呀。
其實大火定細火,根本同咩槍無關。人地日本仔法律打0.989j,人地一樣打co2

引用:
原帖由 gainax 於 5-3-2017 07:02 發表

未聽過gbb會鑲珠大部分人都係打單發又唔會派彈,加上gbb唔適合打大力,氣温低D再返叉gas已經冇乜力,室外game無論aeg定gbb大多數1.5,要1.2就要人夾人了
玩gbb買多粒出氣杯已經可改細力,易過aeg換彈弓。。。
以前我地d marui 摺扥ak自已改快拆彈弓,一扭就換彈弓,快過gbb

aeg味一樣

ipsc同wargame是2回事吧

引用:
原帖由 N_G 於 7-3-2017 12:03 發表
人係自私既,今時今日
game場又細又單調又急住玩又細J數
人又鬼火又不死又呢又路

其實以前打無限J,自願死個時公平幾多
落得場支槍都無限改,中一槍都訓曬地
對面山頭D彈都重蕉蕉聲
邊有咁多野嘈

E家落game場 ...
絕對認同
d媽屎仲會俾人打到有燒焦既「囉」味,超正

其實講到尾,都係一枝玩具槍
大風一吹已沒精度可言

引用:
原帖由 屈濕 於 24-3-2017 10:45 發表

o靚仔,阿叔我玩槍個陣你仲飲緊奶咋,我食鹽多過你食米
但係有d怪叔叔其實只係玩咗三兩年

引用:
原帖由 gainax 於 29-3-2017 16:16 發表

每場check實哂好多時間,要偷雞散場係場入面喱埋較返正常力先比你check又係無用,而家較力設計幾秒ok
但個人就盡量唔玩容易改力既系統免得瓜田李下,就算gbb都唔會用較力煲,再係槍身紮繩打死結都幾難快速改力了,至 ...
其實最重要係安全意識。
以前頂入底出打power我一樣無穿無

其實最重要係安全意識。
以前頂入底出打power我一樣無穿無

但因為無帶媽屎俾1.2j打到血流披面,甚至爆牙既,我都見唔少
唔好同我講今日講明1.2同埋近距離bingo所以就唔帶媽屎,廢話

唔好意思,上面食字,所以分開咗2part

回覆 291# 的帖子

補番隻牙,夠買100個下裝mask

網mask有風險,因為現在太多質素不眀的假彈,萬一彈碎入了眼睛可以好大鑊
如果以2j以內計,一幅真bolle x500/800鏡加個膠身下庒mask已ok

有個叔叔唔帶媽屎,我好心提一提佢
點知佢同我講: 有人打到我先算啦
我知你拖喉玩到依加多年經驗,但如此罔顧安全教人如何去尊敬你老人家呢

18 12
發新話題