發新話題

[others] 其實wargame係咪沒落?

引用:
原帖由 rho837 於 7-3-2017 12:18 發表

其實"矖吧根"點解唔出啲質素高啲啲既IPSC raceguns! 八百元內一定大把人玩!
Grauffel 話夠做, 唔通大師講都唔信?

吖...o甘即係玩具貴過真槍, 質素就會好過真槍?

引用:
原帖由 rho837 於 7-3-2017 18:18 發表
Love兄, 你應該十年前都知香港玩玩具貴過真!
但我依家至知擺響荔枝角o個支莫辛手拉雞, 原來質素應該係好過響溫哥華o個支俄羅斯野.
大佬支玩具真係貴好多o架

Koenig 2016年贏盃時用緊Gilmore, 原來佢唔識打IPSC.
Jessie Duff 2015年都用緊Gilmore, 原來佢唔識打IPSC.
Piper 同Vera 仲陰公, 可能因為唔識打IPSC, 到2017年都仲未有錢換鏡.
Accuracy X 老闆一定又係唔識打IPSC, 2017年仲隊支matchdot放官網首頁.
KC Eusebio 支ZEV 有好大碌SRS,  佢12歲可以成為USPSA Grandmaster , 一定係撞彩.

附件

12-3-2017 11:28

引用:
原帖由 horenhim 於 14-3-2017 21:13 發表

Cup gun 黎個播∼
終於有人開聲

引用:
原帖由 gtoray 於 14-3-2017 23:36 發表
Cup gun 係咩?
其實6張相中有5支係NRA Bianchi Cup 設定槍。

發新話題