發新話題

[others] 其實wargame係咪沒落?

引用:
原帖由 gainax 於 6-3-2017 01:08 發表
的確打機都有分薄左wg友, 但始終落場先刺激
鐘意玩槍當係興趣就無得慳啦, 到時節制左唔買槍又會買其他野
打機冇一枝實體槍得閒拎出黎玩 又冇得砌自己鍾意既槍
買槍獎勵下自己都好既

引用:
原帖由 gainax 於 6-3-2017 22:21 發表
雖然平野都玩得過,但新入們穩陣都係鼓勵草多D買比較好 ,
特別係GBB易出問題,但唔易揾出邊到問題又唔易搞好都幾麻煩 ,所以有馬記買馬記就節省好多時間心機FIX
青蛙KIT如果執好改用方仗夾以千中一槍一夾 ...
其實依家都有唔少槍岩gbb入門既
kc02,g5果d原裝都打得下
如果不直多d既話可以馬記mws

引用:
原帖由 gainax 於 7-3-2017 00:10 發表
印象中呢兩支都唔平外型又未必個個啱
對比下馬記支Mp7仲平又好打,但以上三支外型膠都唔及"M4"咁大眾化個個唔抗拒,始終又係要玩返萬年聖誕樹M4
VFZ出個支vr16其實都幾平印象中特價時千中係打算走平 ...
ksc mp9都正ga 1500蚊 啪啪聲 又唔洗執
早排we既g36c $850新仔買黎玩都唔錯 打得下既
we scar l都可以 但長用既真係要執少少
如果marui出運動版就正啦 橫掂遲下周街都出緊槍身比佢

引用:
原帖由 pbay 於 7-3-2017 12:08 發表

我都奇怪"皇帝手"做得好好地做乜搬去台灣, 原來又係俾人督.... 陰功.
唔係好明佢衰咩 但佢呢排都多返出野
佢枝python我好想要 但亞洲冇得賣

引用:
原帖由 gainax 於 12-3-2017 19:28 發表
本地D戶外場咁細其實15分鐘都完一場, 主要我覺得由頭CAMP到尾既/原地互派彈唔前進既最佔時間,
返而真正想交戰個班一開波衝,5至10分鐘都中槍死了, 唔行個班拖到吹雞唔知咩玩法
Btw 依家有人開始搞mission game
玩晒成個場 黎緊會去試
我覺得呢個玩法會接近外國玩法d

引用:
原帖由 屈濕 於 12-3-2017 20:40 發表

本地團Days Army有搞開,個個都玩得
TF852都有不過要邀請
我地團都開始搞,不過都係邀請先玩得
我地中過招,所以暫時淨係圍內搞MILSIM
B字頭?

引用:
原帖由 gainax 於 12-3-2017 20:04 發表
mission內容玩D乜?
搶塔/supply
我係想試長時間/大範圍作戰
平時打game比錢場黎黎去去都係果幾條路 大家已經諗到對方打法
但我暫時仲未有radio 應該落場有d卡

引用:
原帖由 2slow 於 23-3-2017 17:06 發表

哈哈, 老屎忽唔輸得
玩咩都總會遇到古怪人
遇到班正常既未一齊玩囉

發新話題