發新話題

[others] Umarex 2017 Products News

引用:
原帖由 kornhill401 於 4-3-2017 13:11 發表
支P30張圖,全武裝好正 Thx for sharing
P30 正喎,有decock,明鎚呀,最鍾意😍
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 Opica 於 4-3-2017 13:02 發表

P99有show啊
不過係Spring powered. 所以冇放截圖
Spring ? 玩野咩

太多牌子/ 廠名/ 代工, 求指教

呢度果幾支G36系同上年年尾都話係V2又盒又燈果兩支G36(印象中係VFC?)有咩關系/ 分別?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 4-3-2017 15:55 發表
太多牌子/ 廠名/ 代工, 求指教

呢度果幾支G36系同上年年尾都話係V2又盒又燈果兩支G36(印象中係VFC?)有咩關系/ 分別?
都是VFC

使用新版bolt(可較力)及新版匣

V2套件可散買

mp7幾時先有v2
old school ar gbb
m4mre gbb

引用:
原帖由 Opica 於 4-3-2017 16:00 發表
都是VFC

使用新版bolt(可較力)及新版匣

V2套件可散買
即係呢度果幾支同上年年尾果兩支本質上係同一樣野?

上年支V2有諗過買, 但唔想硬食個盒同箋燈所以放棄左
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

vp9灰色下身幾靚仔wo

vp9會唔會搵番好支管既問題-.-|

VP9T...我希望出到黎個版本slide 會加番個TACTICAL , 同改番對Sight
我生得聰明得罪你咩!!!

我都希望新VP9 有執執d有問題既位

引用:
原帖由 怒人甲 於 4-3-2017 14:34 發表

P30 正喎,有decock,明鎚呀,最鍾意😍
可惜唔係full slide blowback, 同埋4.5mm

gonna get the 416 A5 for sure~~!

終於出普通版g36系列
A5個人覺得冇舊版好睇

引用:
原帖由 pbay 於 7-3-2017 09:35 發表

可惜唔係full slide blowback, 同埋4.5mm
甘就冇晒意義... 如果出普通gbb 咪幾好, 話時話支vfx hk45ct 香港未見影?!
你的日子如何,你的力量也必如何

希望支416A5 GBBR 今年內見到街啦~

發新話題