發新話題

[others] Umarex 2017 Products News

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 15-3-2017 02:03 發表

vfc話過短期內冇亞洲開賣既計劃
但係從外國網站買返黎會唔會有麻煩??

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 19-3-2017 02:46 發表

搵到鋪頭肯寄既唔係問題...但我覺得咁做好傻

一黎, 賣歐洲一定比賣亞洲貴, 再計埋運費, 分分鍾連支gbb 長火都買到

二黎, 歐洲版一定冇亞洲版d marking 咁靚....

仲有, 衝vfc 第一水係好危險既事, 唔好以 ...
其實VP9有咩問題??

引用:
原帖由 gainax 於 19-3-2017 09:04 發表

準度/射程都有得改, 但彈匣氣化現階段V記要改唔容易,雖然神奇夾落場都OK,但馬記新系統在前就顯得唔夠力
其實成日話想改夾, 因為改完夾系統氣化性能同煲back爽度同原本差別可以兩個層次,只需要支槍執順再改低阻力
...
VFC AR我果支原裝射程還可以...準度/GROUPING就無乜譜, 呢樣野幾十蚊換粒HOPUP膠可根治~
落場計...我又覺得VFC AR無用GHK匣既必要...GHK匣氣化係唔差...
但重到嘔電...相反VFC氣化就算及唔上都至少有GHK 8成...
不過每隻匣重量輕一半...我由用GHK被逼要著RIG落場, 如果唔係根本揹唔郁D匣~
到而家轉用VFC後, 就咁用返LEG RIG落場仲輕鬆跑得郁...成件事爭好Q遠~

回覆 43# 的帖子

咁落場取向真係玩馬記算...就算成槍+買匣, 免執都仲平過買方仗又輕過方仗~
仲要有埋馬仔花+靚COATING...

引用:
原帖由 gainax 於 20-3-2017 22:57 發表
馬記唔像真冇個種feel,我都賣左支而家個支放盒3個月冇掂過  要像真又打得都係要玩返類近WA系統, 等下V記鍛身啦
睇你要黎打定要黎睇啦~
講真, 自己支VFC MK18 COMPARE返隊友支GHK M4倒也無乜差過佢果支之感~
反正鍛身都係要黎睇...我果支MK18落左兩次場都唔覺意整花左條骨...搞到開始有生繡績咁...
我自己都唔排除會轉多次會去買馬記GA~

引用:
原帖由 gainax 於 21-3-2017 16:24 發表
可能我本身支方仗一早已經改好哂,一買支15版返來煲back對比下都爭幾遠下, 最尾大家改哂如果比分方仗夾大改氣化同爽度可以做到10分, 但v記用神奇夾感覺上只得7分買左馬記就冇再玩過神奇夾
不過唔洗爭,買支Z系 ...
咪住先...VFC MK18條骨係咪上到馬記度??
係既話我最多賣匣換系統~

發新話題