31 123
發新話題

[KA] [新槍] King Arms 出SAA Peacemaker 牛仔槍 (GreenGas!)

如果未買..天堂..果支,又多個選擇, Thx for sharing

買左都可雙槍

一個專業既牛仔,係會有好多支SAA 插住腰的。

[/quote]
一支都未玩惦,槍袋又未找到. 謝謝提議

引用:
原帖由 ayaka 於 10-3-2017 12:03 發表
Kwa 支python 好期待,但kwa 出產品好Q慢
重有marushin 支judge 都等緊
x2,最好價錢要親民,不要太貴(接近2000元)

支加長版,係幾有吸引力. Thx for sharing.

引用:
原帖由 Tango1997 於 17-10-2018 15:18 發表
都係個句....個保險制係邊先?

現世代玩具槍一定要有保險掣

要符合其他國家玩具槍入口條件
唔怪得我支'馬老仙'左輪都有保險掣啦.
我以前仲鬧佢法國大餐..多舊魚..真槍左輪都唔使.
Thx for sharing.

引用:
原帖由 walther 於 18-10-2018 14:17 發表

有咁既要求既咩 ? 我枝天堂 Webley 拗輪冇保險制架喎.
當初睇外國U片介紹呢支玩具槍時,係有保險制.
好彩在香港發售的,是無左呢個保險制.

引用:
原帖由 kornhill401 於 19-10-2018 12:50 發表

當初睇外國U片介紹呢支玩具槍時,係有保險制.
好彩在香港發售的,是無左呢個保險制.
這是我從該外國U片,其中一段拍下的照片.
相信那保險制,正如有C Hing所說,應一些國家法例所需而做.

引用:
原帖由 walther 於 18-10-2018 14:17 發表

有咁既要求既咩 ? 我枝天堂 Webley 拗輪冇保險制架喎.
外國版Webley,確是有保險制做出來的.

引用:
原帖由 walther 於 20-10-2018 10:19 發表
太核突了
我都係咁話.所以我們香港玩具槍友,都算幸福了.
不用受到槍管加紅色,和左輪都要有保險制的法例約束.
大陸...就更加不用說.

1 個讚好! TOP

回74#

WOW!呢支好正呀. 槍管又夠長,加個木托,可以當狙擊槍用. Thx for sharing.

引用:
原帖由 pbay 於 12-12-2018 10:43 發表
官網已上載SAA catalog, 好多相
http://kingarms.com/product_resu ... LAvq2raGbCkIpQRWiCs

不過見銀色同黑色都仲係霧 ...
(納)眼望去,三隻色同'U'記D差唔多咁. Thx for sharing.

引用:
原帖由 pbay 於 12-12-2018 13:03 發表

就係做到差唔多, 好多買左U記既見差唔多色, 怕未必會再入
C Hing說得對. 除非佢有其他設計比'U'記特別好多,
否則我都不會入呢支玩具槍. Thx for sharing.

好似唔見有隻'馬仔',感覺失真左D. Thx for sharing.

引用:
原帖由 pbay 於 13-2-2019 14:58 發表

唉, KA支python提起就想喊
C Hing,你買左呢支?

引用:
原帖由 pbay 於 14-2-2019 14:31 發表

無買, 只係睇住由佢出prototype, 到歐洲有得賣, 一路等咗幾年,
點知黎到香港變晒樣 , 點買得落
咁都好, 當初我見C Hing用呢個圖像 ,仲以為你中左招.

31 123
發新話題