發新話題

[KA] [新槍] King Arms 出SAA Peacemaker 牛仔槍 (GreenGas!)

好彩當年無買'馬老仙'果支.KA金屬版,好手感,
但呢支無馬仔花刻, 唉...!又R甩幾十條頭髮.

引用:
原帖由 Kwind 於 20-2-2019 20:59 發表

有冇師兄知槍街有貨未呢??...想入返支6吋亮黑返黎玩玩...但老虎111正常情況下都會比出面鋪貴...所以仲未入手
如果無雨落,今日過海出槍街都好.順便睇下有無先.

引用:
原帖由 romechung 於 23-2-2019 22:15 發表

槍街見唔見有呀師兄?
唉..! 臨出門,俾老婆要求將大陸電器插頭,更換番香港式插頭.
一共四個,咁就無左半日.
諗住可以星期六去,點知又落大雨.
今日,又睇下點先.

終於昨日在槍街打個轉,唔知有無走漏眼? 唔見有KA 呢支SAA.

時間過得真快,原來樓主在8.3.2017出呢個post.
咁就過左兩年了.BB仔由出世到現在,都可以識得行了.
但佢支SAA牛仔槍,仲未出到街賣.

引用:
原帖由 romechung 於 5-3-2019 13:57 發表

唔會冇零售掛
又唔似wor?在'老虎'網見有現貨.只是槍街D店舖唔見踪影.

引用:
原帖由 pbay 於 7-3-2019 10:37 發表
台仔開箱話打10m內都有準繩度. 比馬佬仙SAA好好多了.
起碼都係金屬槍身, 手感比馬佬仙,一定好好多卦.

引用:
原帖由 romechung 於 8-3-2019 10:37 發表

聯合國即係邊間
佢以前在地下,現在要行樓梯上一樓.

引用:
原帖由 romechung 於 9-3-2019 11:39 發表
未拎過上手真係唔放心,起碼基本睇下色差MARKING先
marking只是無左隻馬仔.金屬身,照計無問題,E加只係D色水問題姐.

回168#

睇相,最順眼,都係支銀色. Thx for sharing.

引用:
原帖由 michael616 於 16-3-2019 19:18 發表

反而想知後面個排shotgun(?)係咩廠
我都係咁話.見到個英文字好似係'B..e或是o..xxxnsoli'.

引用:
原帖由 RCOOH 於 23-3-2019 17:05 發表
已經買左。

不過細力到笑,善良中既善良,拉開少少距離射居然比張靶紙彈番轉頭。
可能係出口往日本的版本?

引用:
原帖由 RCOOH 於 26-3-2019 20:57 發表
用呢支打CQB。

我六飛reload係24秒,外國有人DIY快速上彈器都要16秒幾,包乞食2重製版6秒幾簡直係驚天動地七個一皮。
C Hing講ge係DW715卦?

回208# 210#

長知識了.

引用:
原帖由 Pvt.King 於 2-4-2019 10:28 發表

星期六經過見display都係得紫色
可能唔夠貨分俾香港?

發新話題