發新話題

[KA] [新槍] King Arms 出SAA Peacemaker 牛仔槍 (GreenGas!)

引用:
原帖由 cky0311 於 24-11-2018 08:54 發表
有冇片睇下
暫時未見有

引用:
原帖由 Kwind 於 23-11-2018 19:34 發表

隻HAMMER咁樣...同馬老仙0個支分別只係金屬....不過都係焗入...

支馬老仙擺左咁多年...佢既使命係時候完結

原來係抄馬老仙設計, 支雞都係唔貼
係咪只有Tanaka 支雞係perfect ?

Tanaka個輪瓜仲可快拆, 馬老仙好似唔得?

MOA 2018, KA透露 新SAA 將會有4吋,6吋長度, 及鈦, 黑, 銀三色
槍柄除了膠製版本, 仲會推出真木grip !!
https://youtu.be/MKp28IEY17c?t=341

引用:
原帖由 jn_jona 於 12-12-2018 00:05 發表

諗諗下佢都傻既 要走個trade mark 改模都易
做咩要cut坑
Btw python個外觀可能未過拉神
Saa過左9世 係差個trade mark
SAA出左百幾年乜專利都過晒期

KA支python 就真係唔知點解歐洲賣得, 香港台灣唔賣得.
可能台港真係美帝話事

如果版權真係搞唔掂, 其實KA支python仲有方頭型號, 又靚仔又有型,
全部轉晒呢隻槍管, 出埋唔同長度, 一定大賣,
何必亂咁削個槍咀

官網已上載SAA catalog, 好多相
http://kingarms.com/product_resu ... LAvq2raGbCkIpQRWiCs

不過見銀色同黑色都仲係霧面, 有少少失望.
可唔可以出返款亮黑同亮銀 ?

引用:
原帖由 kornhill401 於 12-12-2018 12:27 發表

(納)眼望去,三隻色同'U'記D差唔多咁. Thx for sharing.
就係做到差唔多, 好多買左U記既見差唔多色, 怕未必會再入

引用:
原帖由 BLSK 於 12-12-2018 14:49 發表
未玩過輪,真係完全唔識
淨係摸過朋友支double action ,一直想買支
想問下single action既玩具做唔做到fanning
未有片, 真係唔知...
不過U記果支都得, KA斷估都會有掛 ?

引用:
原帖由 ayaka 於 12-12-2018 14:41 發表
KA呢支幾靚喎, 唔係長柄, 槍身真螺絲
同埋係咪無核突SAFETY??
睇相唔覺有

好消息 !

KA SAA 推出 亮黑 款式 !!  

色澤睇落都唔錯, 螺絲似係真嘢
有4寸及6寸.

網上已經有得預訂, 價錢約一隻金牛  
https://www.octagonairsoft.com/p ... lectroplating-black

引用:
原帖由 walther 於 12-2-2019 21:33 發表
槍街舖幾時有 ?
暫時地獄好似未有,
但台港都陸續有網店開售了,應該快喇.

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 13-2-2019 10:46 發表

亮黑必入 ,聽講最近仲會出RE 2 Remake Claire 用果對木SAA Grip俾佢,生化迷必收
呢隻 ?  型喎

引用:
原帖由 Pvt.King 於 13-2-2019 11:26 發表

6吋管咁俏皮 真槍長管SAA Cavalry model應該七吋半, artillery model 五吋半 定係計法唔同
4, 6 吋似乎唔係原裝SAA會有既長度, 亦係地獄SAA所無既長度,
可能係規避版權問題 ?

引用:
原帖由 kornhill401 於 13-2-2019 12:24 發表
好似唔見有隻'馬仔',感覺失真左D. Thx for sharing.
印馬仔要俾$$$
寧願唔印, 平D, 亦好過印錯

引用:
原帖由 Pvt.King 於 13-2-2019 13:43 發表

係咁就真係好可惜, 一支個柄長得濟, 一支條管唔夠長
SAA本身都好多改版, 好多長度.
但點改個柄都唔會長左.

其實呢支潛力好大, 用佢改其他款, 唔會因個柄唔似而有遺憾

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-2-2019 14:47 發表
如果佢枝python都咁靚就好啦
唉, KA支python提起就想喊

發新話題