發新話題

[KA] [新槍] King Arms 出SAA Peacemaker 牛仔槍 (GreenGas!)

引用:
原帖由 kornhill401 於 14-2-2019 13:06 發表

C Hing,你買左呢支?
無買, 只係睇住由佢出prototype, 到歐洲有得賣, 一路等咗幾年,
點知黎到香港變晒樣 , 點買得落

引用:
原帖由 michael616 於 19-2-2019 18:57 發表
呢枝係咪即係marushin個枝ga金屬版?
睇佢螺絲位同支雞既角度, 內構估計都係抄足,
只係長度唔同, 無馬仔刻印.

marushin出名細力, 跟佢內構落場都唔怕打傷人.
比地獄左輪又多左出場機會.

有支槍少量操作既片
https://www.facebook.com/OctagonAirsoft/videos/554113441722578/
https://www.youtube.com/watch?v=DuB3SMAh-YI

引用:
原帖由 boy1420 於 20-2-2019 20:40 發表
過年前已經想買支Umarex SAA,依家KA又出,有多d選擇都係好事!
見一支打CO2,一支Green Gas,想問有無C兄知兩支實際大約打到幾多J?
如果計性能應該買邊支會好d?
thx
CO2輪通常都去到1.4 - 1.6J

KA果支, 按網商資料, Standard Version係0.9 - 1J左右, 海外版就1.2J

仲未有消息, 雖然部份網店已經開訂, 明搶放咗宣傳單張,
但網上唔見有review, 操作示範亦幾乎無....
究竟KA啲 marketing點做野 ?

好想睇下支槍實物先買, fanning是否順暢, 亮黑著色均唔均勻....

引用:
原帖由 Pvt.King 於 7-3-2019 07:01 發表
台仔forum有開箱文, 香港捨得賣街未
等睇亮黑開箱

台仔開箱話打10m內都有準繩度. 比馬佬仙SAA好好多了.

引用:
原帖由 tonyecl 於 8-3-2019 12:46 發表
見到fb post 曬相,剛去問左,未番貨樣都無得睇
想睇下個樣先買都咁難

台灣實店上星期已見現貨, 驟眼睇唔錯, 亮黑隻色好似幾實淨

引用:
原帖由 michael616 於 13-3-2019 01:17 發表
啲柄係咪膠?
blue個把個柄配落亮黑個把應該幾好睇
柄係膠啦, 邊有木咁好.
買晒兩把咪可以互換柄

引用:
原帖由 edison0918 於 20-3-2019 16:50 發表
Have any CHing seen them being sold on Gun Street?
尋晚去睇仲未見有

引用:
原帖由 RCOOH 於 23-3-2019 17:05 發表
已經買左。

不過細力到笑,善良中既善良,拉開少少距離射居然比張靶紙彈番轉頭。
ching 響邊處買 ?

終於見有 review 片.
https://www.youtube.com/watch?v=hDhb8u5ZDxY
的確幾細力, 0.7j 上下, 有幾發好似對唔正管變屙尿彈

官網就話有海外版可以上到1.2J. 應該擊槌力度有得校 ?

引用:
原帖由 RCOOH 於 25-3-2019 10:30 發表

點解一殼一粒既左輪可以打出12飛架?!

唔通呢支係燕雙鷹待別版?!
係wor
可能一路射一路響彈輪前面塞彈入去?

引用:
原帖由 romechung 於 25-3-2019 23:37 發表

有D可惜WAR, SAA入退彈係佢最好玩地方
支退彈桿其實無乜用, 真槍都係彈殼變左型頂住先會用到.
氣槍一定唔會變型, 倒出黎就得.

發新話題