發新話題

[others] Colt 357 Python

最近槍口個散熱孔... 好似怪怪地, 同前兩個分隔咁開...

引用:
原帖由 walther 於 25-3-2017 11:49 發表
馬記果枝靚仔好多
馬記無彈殼玩又差D...唉~~

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-3-2017 12:06 發表
呢把好似見街好耐。。。。

叫佢蟒蛇不如叫過山烏
唔好笑佢,COLT真係有出過山烏左輪

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-3-2017 23:17 發表

係喎,原來眼鏡蛇王係過山烏

原來我有
係咪手拉個支?我新手淨上網見過手拉4寸版KING COBRA,都好舊了

引用:
原帖由 Ben_9413 於 25-3-2017 22:12 發表

銀啡百看不厭
最經典!
行屍RICK用真係型到無朋友

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-3-2017 01:17 發表

原來ksc有出過左輪
咁kwa出左輪都應該有返咁上下質素
有冇收到風kwa python香港幾時有?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-3-2017 17:11 發表

我比較buy tanaka
反正係玩具,又要數準又要入殼又要性能係難達到的,我只係模型愛好者,tanaka要求足矣
我中意marushin,有真鐵有刻字有殼,特別8mm bb個d條barrel特別粗,槍口望落真係有真麥林手槍的魄力!同埋聽過佢啲膠加左金屬粉,凝固後摸落有d金屬feel,天氣凍時仲有接近金屬冰凍感(黑色個批)!

我係新手黎,請教下幾時開始能退殼的左輪氣槍(或其他revolver類)轉晒用co2?定一直都咁?
因為行過下槍街,見能玩殼的基本上全用co2; 我諗又應該唔關要打歐美市場事(聽過co2冇topgas咁受氣溫影響所以歐美天氣凍都玩到,但鬼佬真槍仲平過玩具做咩要玩氣槍?)
希望有師兄解答,謝!

引用:
原帖由 Ang123456 於 26-3-2017 21:33 發表
Me too, I buy Tanaka!
平放右手邊第一支係咪s&m m629 performance center版
The Rock係狂野時速用個支?

發新話題