29 12
發新話題

M&P GBB

M&P GBB

惡地特

1 個讚好! TOP

多謝分享, d白字marking真係一般
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 29-3-2017 14:03 發表
多謝分享, d白字marking真係一般
有咩問題?外國好多都係咁玩color fill。

引用:
原帖由 ckstudio2004 於 29-3-2017 16:12 發表

有咩問題?外國好多都係咁玩color fill。
沒有問題, 只係小弟個人的觀感,
純粹係個人意見, 還望師兄分享多d珍品
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 29-3-2017 16:19 發表

沒有問題, 只係小弟個人的觀感,
純粹係個人意見, 還望師兄分享多d珍品
哦,咁又係,好多人都唔中意白色,寧願油金色,綠色

引用:
原帖由 ckstudio2004 於 29-3-2017 16:24 發表

哦,咁又係,好多人都唔中意白色,寧願油金色,綠色
係呢, trigger係自已換的? 咩牌子來的?

GBB

藍色grip硬係覺得似training槍

謝分享

有無衝動買 2.0?

呢支夠玩。

請問白字係咪出廠已有?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 29-3-2017 20:32 發表
請問白字係咪出廠已有?
唔係,所有顏色都係自己搞,呢d叫color filling,同辣柄一樣,外國流行。辣柄有實際作用,填色只係將支鎗個人化嘅一個方法。

問泥参考下玩具槍改造,多謝師兄!

玩具要扮原裝,真野就玩個人化
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

其實2.0有咩分別
之前拎過上手
略嫌佢D防滑紋太粗, 有D介手

引用:
原帖由 ++朗++ 於 30-3-2017 10:48 發表
其實2.0有咩分別
之前拎過上手
槍身開了洞, 話用黎防滑
Trigger改輕左磅
多了一舊grip blade比你換
Chasis加強了..等等

引用:
原帖由 ++朗++ 於 2017-3-30 10:48 發表
其實2.0有咩分別
之前拎過上手
最有用係四個size grip片, lower frame with metal support, better trigger.

底盤加長減少扭動提升精度

Trigger 真係

前段防滑紋我扌令過上手發覺婑得滯, 無戴手套都好難捉, 無乜用

29 12
發新話題