發新話題

[others] [開箱] Crown 蟒蛇357/M29 DirtyHarry

正喎, 有無4寸 ?

買過支UHC拆件, 整偽木柄俾支馬老仙586,
UHC粒毫子為咁核突
平既仿品又唔知去邊處搵, 頭都大.

Crown Marking同毫子都齊, 搞到我又心思思.

引用:
原帖由 Ben_9413 於 7-4-2017 01:10 發表

3kg...6.6lb

係o米拉低撞鎚力?

扳機肯定唔止o羅  非科學斷舊估7磅多D都有

Btw, 多謝分享個site
咁睇純把玩的話, 是咪好似買10才果款好D ?
10才果款外觀質料會唔會有唔同 ?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-4-2017 12:44 發表
買埋支馬記手拉開箱啦
呢個叔叔有Crown vs Marui手拉python 比較片
https://www.youtube.com/watch?v=yEJMirbJRz8

兩支槍結構應該差唔多, 馬記marking較深
馬記彈殼靚好多, 彈頭入彈, 集彈性較高, hop up比較強.
crown有紅色前準星, 彈尾入彈, 彈殼明顯公差較大, 集彈性低一點.
兩支槍用0.2珠5m-10m內中A4紙不成問題, 用0.12g珠可以飛到20m, 但就無準繩可言了.

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 loklok1219 於 17-4-2017 17:47 發表
263407D相吾知點放上來,成日都話太大……263408263409263409
剛好一個月, 睇返呢個貨架既貨已經差唔多去晒
可見CGF宣傳效用的確唔錯

引用:
原帖由 pbay 於 10-4-2017 14:17 發表

呢個叔叔有Crown vs Marui手拉python 比較片
https://www.youtube.com/watch?v=yEJMirbJRz8

兩支槍結構應該差唔多, 馬記marking較深
馬記彈殼靚好多, 彈頭入彈, 集彈性較高, hop up比較強.
crown有紅色 ...
以長度計
Crown殼 > WG膠頭殼 > marui殼

Crown殼放入marui槍係轉唔到, 會卡住.
Marui殼放入Crown係轉到, 少鬆,應該會漏氣 (無試清楚)

WG膠頭殼 只係比Marui殼長少許, 勉強可用於Marui手拉 (間中咩少少, 未試射)

發新話題