發新話題

貧窮的人有福鳥!~ L119終極鍊成

而家只欠磨工同噴油之嗎

引用:
原帖由 小貓 於 12-2-2007 15:25 發表
而家只欠磨工同噴油之嗎
有排你磨啦
彈劾

衰在撞左考試 , 否則完成lu
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

咁樣既package幾錢到

引用:
原帖由 忽必烈 於 12-2-2007 17:24 發表
咁樣既package幾錢到
唔計槍本身同ACOG, 一舊左右都有凸...

引用:
原帖由 皇家御貓 於 12-2-2007 18:17 發表

唔計槍本身同ACOG, 一舊左右都有凸...
噢...呢part我用左300整呢...

好野,咁都整到......不過宜家c8身難唔難搵?

好似唔係好o岩位?

點解唔塑性將mout 203凹位用鋼膠填平,打磨好再用鋼膠o係較前位置造返個凸位?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 12-2-2007 22:23 發表
好似唔係好o岩位?

點解唔塑性將mout 203凹位用鋼膠填平,打磨好再用鋼膠o係較前位置造返個凸位?
好似係要加長槍管

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 12-2-2007 22:23 發表
好似唔係好o岩位?

119個頭長過M4

引用:
原帖由 attacker2006 於 12-2-2007 20:53 發表
好野,咁都整到......不過宜家c8身難唔難搵?
已經無ed , 但事實上119都唔係C8 marking.
所以求其來講用一般M4身都OK

引用:
原帖由 忽必烈 於 12-2-2007 18:29 發表

噢...呢part我用左300整呢...
多d effort又靚d既o者....

正!!期待你的製成品.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 皇家御貓 於 12-2-2007 23:11 發表
119個頭長過M4

.......比著我
我寧願唔鋸 , 裝粒 "駁腳" 駁長外管
直接用鋼膠封位好過

鋸左 ...... 管位駁返都唔直 , 兼且易斷

你整完俾我地睇過呀

發新話題