發新話題

[others] 左輪拉雜談

引用:
原帖由 romechung 於 15-4-2022 11:54 發表
我都有一支
仲要好唔準玩時要極小心,不過拉雞都幾夠緊
係呀!我支都係咁.我都係當模型CAP槍咁玩.
仲要千其..千其..千其唔好入勁氣尼玩.

難得看到這Post,請問C兄知道哪媮晹蚱A Python?

小弟一直好想舉辦一場左輪CQB,希望有支金屬Green Gas左輪

噢,左輪釘我已盼望久矣,可惜。。。現在人不在港

引用:
原帖由 Glock4682 於 18-4-2022 23:04 發表
難得看到這Post,請問C兄知道那媮晹蚱A Python?

小弟一直好想舉辦一場左輪CQB,希望有支金屬Green Gas左輪
試下在'老虎 '網店找找.約半年前見佢地重新進貨.

引用:
原帖由 Glock4682 於 18-4-2022 23:04 發表
難得看到這Post,請問C兄知道哪媮晹蚱A Python?

再等等,KA就黎再出,仲會係v2,但同之前有什麼分別就暫時不知道。

回覆 273# 的帖子

幾年前好像有人辦過一次,但那時甚少參加散客團。。。 可能五、六月試試舉行。

其實用左輪下場的一大阻力是很多場地不允許用CO2,如果可以的話,我會用DW 715 下場。 用上Moon clip 一定很刺激

回覆 275# 的帖子

好像會有Marking,希望快點開售!

最想要2.5 銀色

引用:
原帖由 leozilla 於 19-4-2022 16:29 發表

再等等,KA就黎再出,仲會係v2,但同之前有什麼分別就暫時不知道。
好消息, 如果出埋令黑色仲正.

https://www.youtube.com/watch?v=kZK1m4unYNE
尼枝都好開心,可惜CO2

引用:
原帖由 romechung 於 23-4-2022 12:34 發表
https://www.youtube.com/watch?v=kZK1m4unYNE
尼枝都好開心,可惜CO2
呢支D色水好正. 但可惜的是,外國介紹的玩具槍,
未必在香港有售.

發新話題