發新話題

Utube-停止槍械有關影片上廣告

Utube-停止槍械有關影片上廣告

http://www.thefirearmblog.com/bl ... un-channels-danger/

Utube 已停止向槍械有關之影片上擺廣告

即係片主o吾會再有廣告收入

中肯果班又o吾想搵贊助

美佬果邊一片愁雲慘霧

頂, 有D睇開o既無新o野點算

回覆 1# 的帖子

淨係睇開hickok45同demolition ranch...唔知受唔受影響呢

引用:
原帖由 kai_matt 於 2017-4-8 10:23 發表
淨係睇開hickok45同demolition ranch...唔知受唔受影響呢
做得gun review果D都入到O拍o拍聲果隻...

MAC 都出了慘情文了
https://m.facebook.com/story.php ... ;id=200640669947740

bb gun受影響!?
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 tinyau1134 於 2017-4-8 11:13 發表
bb gun受影響!?
O甘又o吾知o咼

睇實o牙ssg24個channel可能有答案

諗深一層,其實佢無所謂o拉依家, 反正已經自己D片幫自己賣廣告, 推而斷之, 紅狗果D都一樣我估, 又o吾慌無玩具o野睇o既

班發西C左膠鳩人!

唔通係有..反對槍械人士..入主Utube做高層.
假如是真的,就無了一半人生樂趣 Thx for sharing

又未必,依家電影都植入廣告啦,上有政策自然下有對策,點會死錯人~~

去 full30 睇咪一樣

引用:
原帖由 carl 於 2017-4-8 13:31 發表
去 full30 睇咪一樣
Full30 o牙果D最大問題係有sponsors...

o甘d review 始終俾人感覺有審查etc 不夠獨立

植入廣告缺點都差不多

問題核心係無o左一班可以全職tuber做channel, 推動力及水準自不然會有負面影響

心目中排第一:MAC
排第二:Sootch

引用:
原帖由 rho837 於 8-4-2017 11:38 發表
班發西C左膠鳩人!
民主大國喎,民佢老母臭閪

Sorry一講開美國啲衰野就著哂機,請見諒

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 2017-4-8 18:58 發表
心目中排第一:MAC
排第二:Sootch
1. Forgotten Weapons
2. Vickers Tactical
3. MAC

完全無廣告收入, 對youtuber都幾大影響,
肯定好多人都會縮減上片次數,

我地做觀眾都好大損失

發新話題