發新話題

細蚊仔力 war game ?

引用:
原帖由 ayaka 於 2017-4-10 19:12 發表
1911.....3歲用
https://www.youtube.com/watch?v=ps-lLQWLnH4
O尼支o米係 my lovely dummies ?!

限手拉轉個頭又會有 d 1.9999 既手拉散彈形狙擊槍走出黎;
單限馬老二轉頭又會有 d 電動手槍/M500/手拉 UZI 走出黎;

所以如果真係搞,都係想搞限死馬老二既手拉彈弓手槍先,個個差唔多一樣力,唔使嘈。

回覆 32# 的帖子

只限馬仔的話,我無法玩了,希望樓主玩得愉快。。。

其實我覺得唔洗限牌子
只要係1.手拉 2.不過焦數就得
頂多再加個限手槍/某些槍種就冇問題

引用:
原帖由 LCH925 於 11-4-2017 00:59 發表
其實我覺得唔洗限牌子
只要係1.手拉 2.不過焦數就得

頂多再加個限手槍/某些槍種就冇問題
i support u now
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 mkmonkey 於 10-4-2017 23:18 發表
限手拉轉個頭又會有 d 1.9999 既手拉散彈形狙擊槍走出黎;
單限馬老二轉頭又會有 d 電動手槍/M500/手拉 UZI 走出黎;

所以如果真係搞,都係想搞限死馬老二既手拉彈弓手槍先,個個差唔多一樣力,唔使嘈。
唔洗架。。有测速機架,手拉雞無人會现場拆鎗改力架,況且D場有電眼睇住家馬。。。話知佢用SS9000定short gun 又好,M82又好、大大力國産S V D又好。。。入場前嚴格測速少於1J、拉一打一粒就得了,您拿支0.9J力手拉SVD同我支0.9J MP5打CQB我無任歡迎的
臨場有人偷雞用電、用GAS更加無可能,D聲唔同架,一聽到馬上END GAME 捉條友出來比大家ㄨ都ㄨ死啦,上CGF開埋名仲得喎,而且玩得呢個game大部份是圍内人,點會有人咁做架。。。?
乜都驚仲打什麼鎗呢?訓下覺無咁嬲啦,係咪。。。?

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

講真:無人搞就軍醫叔現在開始组定隊5月份搞番場。
長中短火乜鎗都歡迎。。幾多隻匣亦無限制
只有3點限制:
1。6mmBB彈
2。拉一下打一粒
3。每場GAME前一定測速,所有鎗必需少於1J
就係咁多。。搞掂!
誰有興趣請pm小弟軍醫,感恩無限!

Happy SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-4-2017 21:40 發表

現在的marui VZ61,uzi,有一個扣雞拉手柄就自動發射的特別設計(uzi係好似shotgun咁chot護木),這一個設計影嚮了marui後來的手拉shotgun系列

以前marui係有過MP5A3的扣拉雞版,但後來無左,然後academy抄襲了,見圖如 ...
呢間韓仔academy D盒相好靚仔, 但內涵如何, 不得而知.
網上資料好少.
以前太子差館對面好多academy架, 依家好似灣仔玩具街都有少量.
買過既Ching可否報告下性能

引用:
原帖由 T-800 於 11-4-2017 03:03 發表
講真:無人搞就軍醫叔現在開始组定隊5月份搞番場。
長中短火乜鎗都歡迎。。幾多隻匣亦無限制
只有3點限制:
1。6mmBB彈
2。拉一下打一粒
3。每場GAME前一定測速,所有鎗必需少於1J
就係咁多。。搞掂!:XX ...
軍醫師兄有擔當
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 pbay 於 11-4-2017 10:56 發表

呢間韓仔academy D盒相好靚仔, 但內涵如何, 不得而知.
網上資料好少.
以前太子差館對面好多academy架, 依家好似灣仔玩具街都有少量.
買過既Ching可否報告下性能
我買過韓仔 academy,中晒伏

結構不穩,非常不可靠,隻柄是灰色不倫不類,要自己噴深棕色才似翻木色,別浪費錢!

我幫人砌過支A牌的AR,吾掂的

玩下就無所謂。

深水埗都有不少A牌的,盒很小,吾知支槍縮比定包裝縮皮

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-4-2017 12:06 發表
我幫人砌過支A牌的AR,吾掂的

玩下就無所謂。

深水埗都有不少A牌的,盒很小,吾知支槍縮比定包裝縮皮
咁睇可能唔係full size, 即係連殺肉既用途都無

引用:
原帖由 olw0978 於 11-4-2017 11:32 發表

結構不穩,非常不可靠,隻柄是灰色不倫不類,要自己噴深棕色才似翻木色,別浪費錢!
多謝Ching提點

引用:
原帖由 olw0978 於 2017-4-11 11:32 發表

好正, 依家變o左劣食團包膠

百花齊放

吾係劣食既。。。係平食,即係媽面,冰條,奇趣圈個D吾係好食,依家又吾會食,放學後又未必食個D野。

A牌係咪比例吾啱就真係吾知,也許係個盒的錯覺。

Marking好似有版權,但未必做得足。同埋佢吾係以性能作取向,純射得就算。用佢對陣馬記未必掂當,只有KWC同十N年前的大陸文具槍(非國狗時代)可以比下。

如果扮韓仔,只有玩佢。

點解無人講下郡氏同ARII呢

《河湟有感》司空圖

發新話題