發新話題

細蚊仔力 war game ?

台仔UHC也勉強可以玩下...

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

老老實實。。。有那位C兄join 手拉game呢。。。?
軍醫負責測速。。。

Happy Shooting!
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

以前D馬記手拉又真係唔錯,我玩G3改到底中力好容易,而且好準

報名 x 1

很好...!

HAPPY SHOOTING!

我又報名先

敬請各位有興趣者PM.小弟軍醫留WHATSAPP 加入群組:「軍醫同盟陣線之手拉雞戰術倶樂部」毎位組員可得紀念品一份

HAPPY SHOOTING!

左輪算唔算手拉呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 12-4-2017 09:18 發表
左輪算唔算手拉呢
唔入氣、唔用電做動力的就算。。。

Happy Shooting!

其實灣仔玩具街 "X興"對面間 "禮X屋" 都好多手拉雞.
大量韓仔Academy,
大量HFC有M9, 1911, P99, G17, USP等等, 好多款

Gas手槍拉一打-得嗎?

引用:
原帖由 路過的 於 12-4-2017 14:49 發表
Gas手槍拉一打-得嗎?
Sorry唔得...
但歡迎join「軍醫同盟陣線」
組的其他game團。。。
可先Pm留Whatsapp

引用:
原帖由 T-800 於 12-4-2017 15:00 發表

Sorry唔得...
但歡迎join「軍醫同盟陣線」
組的其他game團。。。
可先Pm留Whatsapp

都好喎~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 pbay 於 12-4-2017 14:30 發表
其實灣仔玩具街 "X興"對面間 "禮X屋" 都好多手拉雞.
大量韓仔Academy,
大量HFC有M9, 1911, P99, G17, USP等等, 好多款
昨天去九龍了解過,A牌D手槍比例吾得,火力又吾得。。。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

發新話題