24 12
發新話題

細蚊仔力 war game ?

係搞預埋軍醫玩。。早2、3年在台灣带咗支手拉mp5sd返來比囝囝玩,而家叫佢玩番,佢話:唓,真鎗都燒過,D全膠玩具有乜好玩姐?咁我自己玩番law。。。

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 gainax 於 9-4-2017 23:57 發表
電boys有手槍唔貴,有假退膛過癮好多
手拉手槍拉多兩場都唔想拉
打手拉係藝術來。。。唔係快打文化

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 LCH925 於 9-4-2017 23:39 發表
搞返埸都好wo,唔知邊到仲有賣手拉雞的文具店呢
仲有大把,深水埗、廟街都唔少。。。

引用:
原帖由 gainax 於 10-4-2017 00:15 發表
咁用手拉shot gun
又得。。。唔過1J,每發一粒就乜鎗都得...唔好限於手鎗

蘇師傅搞啦。。。喂!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-4-2017 12:35 發表
我覺得只限於手拉手槍同馬記手拉VZ61,UZI,M16,MP5A3同G3比較好,韓仔長槍都吾駒

其他Shotgun,長槍可能吾太細蚊仔

馬記手拉,有幾支係好既,例如uzi, mp5a3, socom(長距最凖, 新版1911,kwc m92f個人 ...
又唔洗太多限制,有好多C兄本身收埋好多當年不知名手拉雞,無謂再特登去買其他,軍醫認為只要限制拉一打一、power不足1J者已經可以了,百花齊放,到時好多不知名古董一精品出現。。。

Happy Shooting!

其實玩手拉戰不是刻意追求"细蚊仔力",而是要玩另一種藝術、戰術。。。

引用:
原帖由 pbay 於 10-4-2017 12:30 發表
正喎喂
nerf gun 受唔受先
當然受,唔伯執子彈無人阻您。。。

引用:
原帖由 怒人甲 於 10-4-2017 20:03 發表

拉到好似full auto 甘快
係要求慢射、彈少而準確

引用:
原帖由 mkmonkey 於 10-4-2017 23:18 發表
限手拉轉個頭又會有 d 1.9999 既手拉散彈形狙擊槍走出黎;
單限馬老二轉頭又會有 d 電動手槍/M500/手拉 UZI 走出黎;

所以如果真係搞,都係想搞限死馬老二既手拉彈弓手槍先,個個差唔多一樣力,唔使嘈。
唔洗架。。有测速機架,手拉雞無人會现場拆鎗改力架,況且D場有電眼睇住家馬。。。話知佢用SS9000定short gun 又好,M82又好、大大力國産S V D又好。。。入場前嚴格測速少於1J、拉一打一粒就得了,您拿支0.9J力手拉SVD同我支0.9J MP5打CQB我無任歡迎的
臨場有人偷雞用電、用GAS更加無可能,D聲唔同架,一聽到馬上END GAME 捉條友出來比大家ㄨ都ㄨ死啦,上CGF開埋名仲得喎,而且玩得呢個game大部份是圍内人,點會有人咁做架。。。?
乜都驚仲打什麼鎗呢?訓下覺無咁嬲啦,係咪。。。?

講真:無人搞就軍醫叔現在開始组定隊5月份搞番場。
長中短火乜鎗都歡迎。。幾多隻匣亦無限制
只有3點限制:
1。6mmBB彈
2。拉一下打一粒
3。每場GAME前一定測速,所有鎗必需少於1J
就係咁多。。搞掂!
誰有興趣請pm小弟軍醫,感恩無限!

Happy SHOOTING!

1 個讚好! TOP

台仔UHC也勉強可以玩下...

老老實實。。。有那位C兄join 手拉game呢。。。?
軍醫負責測速。。。

以前D馬記手拉又真係唔錯,我玩G3改到底中力好容易,而且好準

很好...!

HAPPY SHOOTING!

24 12
發新話題