26 12
發新話題

[進化FNS9] FN509 9mm

[進化FNS9] FN509 9mm

Source: TFB

我鍾意個下身

都幾靚仔,係509隻字有d銀眼

聞到有陣二氧化碳味
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 wongmanhong2 於 18-4-2017 00:09 發表
x2 期待有玩具槍出現,Thx for sharing

引用:
原帖由 wongmanhong2 於 2017-4-18 00:09 發表
我又覺得都ok

可能爭D英文字母你o吾慣?

GRIP位3種防滑紋好唔夾...

引用:
原帖由 ayaka 於 18-4-2017 14:11 發表
GRIP位3種防滑紋好唔夾...
話之佢似個插差電既電批
有玩具又同系統的話照衝~

引用:
原帖由 loveless 於 18-4-2017 15:07 發表

話之佢似個插差電既電批
有玩具又同系統的話照衝~
幾驚又出新玩具,好彩睇到呢度係珍品研習室啫
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

玩具值幾錢丫 隻匣可以用得   買多支

[真品不是玩具] 整體都順眼的,但佢既定位其實是甚麼? 跟fns9 spec 大同少異。[ /真品不是玩具 ]
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 2017-4-18 15:41 發表
[真品不是玩具] 整體都順眼的,但佢既定位其實是甚麼? 跟fns9 spec 大同少異。[ /真品不是玩具 ]
FN o既 US MHS 參賽作品的民用版

回覆 11# 的帖子

謝指教
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Ben_9413 於 18-4-2017 14:07 發表

我又覺得都ok

可能爭D英文字母你o吾慣?
係,有FN字頭個觀感好d

引用:
原帖由 Ben_9413 於 18-4-2017 15:51 發表

FN o既 US MHS 參賽作品的民用版
好睇過FNS9,性能應該更優化吧!

應該會有co2版,近年co2槍頗貼真槍潮流!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Dave 於 18-4-2017 17:25 發表
謝指教
係0吾係FN用來搏USARMY 新手槍果張Tender作品

26 12
發新話題