發新話題

[DIY] 山寨Springfield Defender PDP

引用:
原帖由 loveless 於 23-4-2017 20:14 發表

你O個槍身點睇都唔似平野喎,點會係漆啊
枝野本體係未來能量meu,
另買既只有comp頭,recoil spring plug,岩長度既recoil spring guide,吉打假狗fire pin同個Grip
其餘都係原裝未來能量
下槍身實物有D位有小小凹,只係比我PS執走左

引用:
原帖由 loveless 於 23-4-2017 20:16 發表
你用晒成樽sisson, 尚在生係神蹟
我戴左個口罩,但完全無用
乜會死人ga咩 =口=

引用:
原帖由 紗夢 於 23-4-2017 20:45 發表

枝野本體係未來能量meu,
另買既只有comp頭,recoil spring plug,岩長度既recoil spring guide,吉打假狗fire pin同個Grip
其餘都係原裝未來能量
下槍身實物有D位有小小凹,只係比我PS執走左
又係未來能量
我o個支FE,張相用手機影,好似都呃得o下人o架,
近睇就要穿崩了

附件

23-4-2017 21:12

23-4-2017 21:12

去漆水觸手刺痛,蒸氣入肺傷肝,外國仲有人用泥high野。。。所以要通風處理

大6,台廠D漆好難去,所以都係要磨下

整到咁好勁了!nice diy!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 紗夢 於 23-4-2017 19:42 發表

love大大,下身浸極都唔甩唔清
最後又係磨之地獄
皮膚掂到去漆水又火燒咁熱
重吸左好多氣體 我諗我就黎變白痴

呢罐野我仲有9 成係度... 用過一次,好小心都比佢彈左幾野赤赤痛,唔鬼用...但又真係好去得漆
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-4-2017 22:06 發表
去漆水觸手刺痛,蒸氣入肺傷肝,外國仲有人用泥high野。。。所以要通風處理

大6,台廠D漆好難去,所以都係要磨下

整到咁好勁了!nice diy!
蘇師傅,我清洗時用左熱水沖 d蒸氣一野入哂個肺

下一步就係搞佢個飯盒

引用:
原帖由 Dave 於 23-4-2017 22:24 發表

呢罐野我仲有9 成係度... 用過一次,好小心都比佢彈左幾野赤赤痛,唔鬼用...但又真係好去得漆
好熱好赤赤痛,戴手套都無用

引用:
原帖由 紗夢 於 23-4-2017 22:28 發表

下一步就係搞佢個飯盒

嘩邊度班番黎o架?

引用:
原帖由 loveless 於 23-4-2017 22:55 發表

嘩邊度班番黎o架?
Thermos 1950-60年代既飯盒黎
EBAY好多都又凹又生鏽又甩哂油,好難先找到個咁新

仲以為tesla出左個手提箱
引用:
原帖由 紗夢 於 23-4-2017 23:08 發表

Thermos 1950-60年代既飯盒黎
EBAY好多都又凹又生鏽又甩哂油,好難先找到個咁新

引用:
原帖由 紗夢 於 23-4-2017 18:05 發表

comp頭好流ga炸
鋼膠接合個底再鑽洞收左粒機米
打左5匣未爆就算
反正都唔會點打
機米收內管???
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 紗夢 於 23-4-2017 22:28 發表

蘇師傅,我清洗時用左熱水沖 d蒸氣一野入哂個肺

下一步就係搞佢個飯盒

熱水係正路做法,因為甲苯極易揮發,但熔於蠟中。洗蠟只好用熱水+紙巾了

可以送盆花兼請你飲牛奶。。。但你都係差條女
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 jacko 於 23-4-2017 23:32 發表

機米收內管???
jacko師兄係收o係外管的,切管果陣預長左小小,
COMP頭都挖空左相應既位,套住外管先鑽洞收機米

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-4-2017 23:44 發表

熱水係正路做法,因為甲苯極易揮發,但熔於蠟中。洗蠟只好用熱水+紙巾了

可以送盆花兼請你飲牛奶。。。但你都係差條女
好正 可惜依家已經35歲了
https://www.youtube.com/watch?v=LTO7Bi7WjdI

引用:
原帖由 紗夢 於 23-4-2017 23:45 發表

jacko師兄係收o係外管的,切管果陣預長左小小,
COMP頭都挖空左相應既位,套住外管先鑽洞收機米
好嘢 支持DIY,畢竟啲度啲大師父已經唔多整嘢玩. 呢支槍我好有興趣, 希望有多啲步驟分享下,另外comp頭個前準星又係點整?Thx for your sharing
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

發新話題