發新話題

[VFC] G28 GBB準備黎料

引用:
原帖由 laiwangkai 於 30-4-2017 04:32 發表
S&B 我有好幾支 係唔知用邊支好
買返g28果枝

引用:
原帖由 gainax 於 30-4-2017 07:20 發表
所以g28唔啱我無錢買槍同鏡最多預算窮玩417
呢支鏡又乜名堂感覺好勁
Vfc出d槍最慘一樣野係 你想買返枝襯到槍既鏡 夠你買多5-6枝槍

引用:
原帖由 laiwangkai 於 30-4-2017 04:32 發表
S&B 我有好幾支 係唔知用邊支好
當然用返 H&K marking 個set 3-20 + T1
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 gainax 於 30-4-2017 07:20 發表
所以g28唔啱我無錢買槍同鏡最多預算窮玩417
呢支鏡又乜名堂感覺好勁
師兄係講緊前面定後面個支?
前係Insight CNVD-T3,後就S&B PMII 3-20/Aimpoint T1
603 技術實驗中隊

回覆 17# 的帖子

佢出埋越戰同90年代味好慳返唔少買配件錢,最多買份托同柄貴極先2~3k 而家支支都潮唔落返潮件就唔爽,草定錢啱架嗱

回覆 19# 的帖子

Thx巴打 , 前面個支睇落唔適用普通玩家, 後面支大既有少少興趣,如有copy就好可以計劃一下用去417到

引用:
原帖由 gainax 於 30-4-2017 23:16 發表
Thx巴打 , 前面個支睇落唔適用普通玩家, 後面支大既有少少興趣,如有copy就好可以計劃一下用去417到
槍街見過有S&B PMII樣的copy,不過要2千幾
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 NathanCPT 於 30-4-2017 23:21 發表

槍街見過有S&B PMII樣的copy,不過要2千幾
vector optic的
只有黑色 有枝3-12 另一枝唔記得左了,但唔係3-20

回覆 22# 的帖子

Copy樣都要二千幾 正品味好以M3個類上萬?
睇怕真是草定錢啱。。。

引用:
原帖由 gainax 於 1-5-2017 00:31 發表
Copy樣都要二千幾 正品味好以M3個類上萬?
睇怕真是草定錢啱。。。
真鐵用ffp鏡來的 但都係有d貴 係果個牌子黎講
真野應該過兩皮
m3真係依家好似平左 唔洗1皮

回覆 25# 的帖子

兩皮 要買不如買返M3百撘好過,
而家新款鏡好似火車頭同呢支其實係味真係值個個價  槍又貴鏡又貴軍方係咪真係有大量裝備

引用:
原帖由 gainax 於 1-5-2017 01:06 發表
兩皮 要買不如買返M3百撘好過,
而家新款鏡好似火車頭同呢支其實係味真係值個個價  槍又貴鏡又貴軍方係咪真係有大量裝備
m3 out了 依家好多都nf sb
但m3係幾百搭 m14ebr,sr25 etc

米佬好有錢的  加上d好野只得sf有得玩

回覆 25# 的帖子

G28果支2皮絕對唔得
加多一倍就差唔多

引用:
原帖由 laiwangkai 於 1-5-2017 03:47 發表
G28果支2皮絕對唔得
加多一倍就差唔多
唔係g28果枝 只係sb pmii 3-12 咋
g28果枝有hk mark應該都幾難搵下

引用:
原帖由 laiwangkai 於 1-5-2017 03:47 發表
G28果支2皮絕對唔得
加多一倍就差唔多
HK廠價好似要成5,6千歐
603 技術實驗中隊

發新話題