發新話題

[VFC] G28 GBB準備黎料

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-5-2017 04:21 發表

唔係g28果枝 只係sb pmii 3-12 咋
g28果枝有hk mark應該都幾難搵下
槍街有鋪頭有放出黎
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-5-2017 01:26 發表

m3 out了 依家好多都nf sb
但m3係幾百搭 m14ebr,sr25 etc

米佬好有錢的  加上d好野只得sf有得玩
認同,而家大多數SF都係NF同SB的fans

反而USMC M40A6用返 Mark6
603 技術實驗中隊

回覆 27# 的帖子

啱啱睇到米軍有買G 28, 每支報價一萬2千幾美金
係咪已包埋支鏡, 咁有錢。。。

引用:
原帖由 gainax 於 1-5-2017 17:31 發表
啱啱睇到米軍有買G 28, 每支報價一萬2千幾美金
係咪已包埋支鏡, 咁有錢。。。
買g28e1 講真都係g28正d
E1條骨好肉酸

引用:
原帖由 laiwangkai 於 1-5-2017 03:47 發表
G28果支2皮絕對唔得
加多一倍就差唔多
洗唔洗咁貴 有乜特別功能咁值錢先

回覆 34# 的帖子

咁有錢其實點解唔買返scar,明明G28只係改進ar系統
Scar L> 416照道理 7.62既scar都會比417同g28好

引用:
原帖由 gainax 於 1-5-2017 17:41 發表
Scar L> 416照道理 7.62既scar都會比417同g28好
Mk20ssr
好似真鐵都未開賣

引用:
原帖由 gainax 於 1-5-2017 17:41 發表
G28 1.5moa grouping 始終無得輸
603 技術實驗中隊

回覆 37# 的帖子

Scar L用Acr尾配acog ecos其實好好睇
SSR 就要用短夾同滅聲

回覆 38# 的帖子

咁勁?仲準過SR25長管?

引用:
原帖由 NathanCPT 於 1-5-2017 18:31 發表

G28 1.5moa grouping 始終無得輸
聽說g28唔係用軍版417改
係用mr762改 但唔明mr762同417除左連發單發外有咩分別

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-5-2017 20:01 發表

聽說g28唔係用軍版417改
係用mr762改 但唔明mr762同417除左連發單發外有咩分別
G28原型好似係MR308?係咪同一樣野黎

引用:
原帖由 紗夢 於 1-5-2017 20:43 發表

G28原型好似係MR308?係咪同一樣野黎
應該係308 我自膠了

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-5-2017 21:12 發表

應該係308 我自膠了
可能真係同一樣嘢黎
見外國討論區都有人問兩枝有咩分別,人地答無乜分別

引用:
原帖由 紗夢 於 1-5-2017 22:41 發表

可能真係同一樣嘢黎
見外國討論區都有人問兩枝有咩分別,人地答無乜分別
係我認知 mr308係歐洲版,而mr762係美版,用HK USA牌頭出

603 技術實驗中隊

發新話題