42 123
發新話題

[VFC] G28 GBB準備黎料

6k左右
外國個價真係貴好多

引用:
原帖由 gainax 於 29-4-2017 23:20 發表
我見e記都返左16吋417唔知有冇睇錯係味gbb,仲有g36c但冇g36k唔知係味新版 有折呢排好身痕, g28呢個價算可以接受了, 但用乜鏡襯就頭痕
起碼要34mm 管徑既野

引用:
原帖由 gainax 於 30-4-2017 01:03 發表
G28隻色要配沙金色鏡先襯,市面又有乜型仔選擇?
暫時好似未見有平鏡係古銅色/香檳金
g28咁大碌 30mm管徑唔多襯

引用:
原帖由 laiwangkai 於 30-4-2017 04:32 發表
S&B 我有好幾支 係唔知用邊支好
買返g28果枝

引用:
原帖由 gainax 於 30-4-2017 07:20 發表
所以g28唔啱我無錢買槍同鏡最多預算窮玩417
呢支鏡又乜名堂感覺好勁
Vfc出d槍最慘一樣野係 你想買返枝襯到槍既鏡 夠你買多5-6枝槍

引用:
原帖由 NathanCPT 於 30-4-2017 23:21 發表

槍街見過有S&B PMII樣的copy,不過要2千幾
vector optic的
只有黑色 有枝3-12 另一枝唔記得左了,但唔係3-20

引用:
原帖由 gainax 於 1-5-2017 00:31 發表
Copy樣都要二千幾 正品味好以M3個類上萬?
睇怕真是草定錢啱。。。
真鐵用ffp鏡來的 但都係有d貴 係果個牌子黎講
真野應該過兩皮
m3真係依家好似平左 唔洗1皮

引用:
原帖由 gainax 於 1-5-2017 01:06 發表
兩皮 要買不如買返M3百撘好過,
而家新款鏡好似火車頭同呢支其實係味真係值個個價  槍又貴鏡又貴軍方係咪真係有大量裝備
m3 out了 依家好多都nf sb
但m3係幾百搭 m14ebr,sr25 etc

米佬好有錢的  加上d好野只得sf有得玩

引用:
原帖由 laiwangkai 於 1-5-2017 03:47 發表
G28果支2皮絕對唔得
加多一倍就差唔多
唔係g28果枝 只係sb pmii 3-12 咋
g28果枝有hk mark應該都幾難搵下

引用:
原帖由 gainax 於 1-5-2017 17:31 發表
啱啱睇到米軍有買G 28, 每支報價一萬2千幾美金
係咪已包埋支鏡, 咁有錢。。。
買g28e1 講真都係g28正d
E1條骨好肉酸

引用:
原帖由 gainax 於 1-5-2017 17:41 發表
咁有錢其實點解唔買返scar,明明G28只係改進ar系統
Scar L> 416照道理 7.62既scar都會比417同g28好
Mk20ssr
好似真鐵都未開賣

引用:
原帖由 NathanCPT 於 1-5-2017 18:31 發表

G28 1.5moa grouping 始終無得輸
聽說g28唔係用軍版417改
係用mr762改 但唔明mr762同417除左連發單發外有咩分別

引用:
原帖由 紗夢 於 1-5-2017 20:43 發表

G28原型好似係MR308?係咪同一樣野黎
應該係308 我自膠了

引用:
原帖由 NathanCPT 於 2-5-2017 02:11 發表

廠聲稱mr762係用比賽級槍管,但417無注明
mr762個setting 有d似vfc 417班加西setting 幾靚仔

引用:
原帖由 laiwangkai 於 2-5-2017 10:09 發表
VFC個417身係亞鉛黎,你估G28咁平會唔會比鋼咁好死
亞鉛...我仲以為係鋁

42 123
發新話題