發新話題

[VFC] G28 GBB準備黎料

引用:
原帖由 laiwangkai 於 30-4-2017 04:32 發表
S&B 我有好幾支 係唔知用邊支好
當然用返 H&K marking 個set 3-20 + T1
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 gainax 於 30-4-2017 07:20 發表
所以g28唔啱我無錢買槍同鏡最多預算窮玩417
呢支鏡又乜名堂感覺好勁
師兄係講緊前面定後面個支?
前係Insight CNVD-T3,後就S&B PMII 3-20/Aimpoint T1
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 gainax 於 30-4-2017 23:16 發表
Thx巴打 , 前面個支睇落唔適用普通玩家, 後面支大既有少少興趣,如有copy就好可以計劃一下用去417到
槍街見過有S&B PMII樣的copy,不過要2千幾
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 laiwangkai 於 1-5-2017 03:47 發表
G28果支2皮絕對唔得
加多一倍就差唔多
HK廠價好似要成5,6千歐
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-5-2017 04:21 發表

唔係g28果枝 只係sb pmii 3-12 咋
g28果枝有hk mark應該都幾難搵下
槍街有鋪頭有放出黎
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-5-2017 01:26 發表

m3 out了 依家好多都nf sb
但m3係幾百搭 m14ebr,sr25 etc

米佬好有錢的  加上d好野只得sf有得玩
認同,而家大多數SF都係NF同SB的fans

反而USMC M40A6用返 Mark6
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 gainax 於 1-5-2017 17:41 發表
咁有錢其實點解唔買返scar,明明G28只係改進ar系統
Scar L> 416照道理 7.62既scar都會比417同g28好
G28 1.5moa grouping 始終無得輸
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 紗夢 於 1-5-2017 22:41 發表

可能真係同一樣嘢黎
見外國討論區都有人問兩枝有咩分別,人地答無乜分別
係我認知 mr308係歐洲版,而mr762係美版,用HK USA牌頭出

603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-5-2017 20:01 發表

聽說g28唔係用軍版417改
係用mr762改 但唔明mr762同417除左連發單發外有咩分別
廠聲稱mr762係用比賽級槍管,但417無注明
603 技術實驗中隊

發新話題