發新話題

[VFC] G28 GBB準備黎料

玩具CheyTac M200 都冇老翻NF鏡啦

引用:
原帖由 Dave 於 4-5-2017 11:16 發表

先唔好講彈道.. 淨係原裝設定快慢頻一匣腳軟已經令我將支新束束417 放係櫃入面 3 個月唔想理佢
說來慚愧m14同417其實我都仲未撥過去連發
我一定係廠家眼中既好客, 夠水魚

引用:
原帖由 gainax 於 6-5-2017 16:20 發表
打連發後座力太大日子耐左會傷膊頭,個人不主張扣連發
無限認同,
為興趣搞到要做傷殘人仕真係點算好。
網上試槍片D風濕勇士們,
我覺得應該聯合起來夾份請律師向廠商索償

引用:
原帖由 Dave 於 6-5-2017 09:43 發表

身為一支DMR 撥去連發根本係唔像真,無常識,技術不到位,不負責任既操作,絕對係人為損壞
廠家比個連發你係佛心,唔能要有太多要求
啱聽既說話特別好聽

SVD後座力唔算大o丫,我鋁版鋼版都有
玩具槍後座力呢家野,有時就好似買hi-fi甘,高音甜中音準都係得個講字
如果你問我,唔改的話KWC UZI 最好玩,跟住可能係UMP, 同埋FNS9

SVD唔執少少的話,原裝都會爆bolt

引用:
原帖由 gainax 於 6-5-2017 20:08 發表

LOVE兄覺得SVD後坐力大定417?  我打過417唔拉長申縮托明顯BUFFER撞膊個FEEL都幾勁加上支槍幾chock
即是SMG後坐力仲過癮 ?
SVD係chock, 417係實
物理所限大口徑GBB點都同大口徑真野有好大一段矩離,
幾年前人地買Socom  M107時,我厚面皮打左一飛,感覺上係最正的了..
手槍同SMG 比較容易說服個腦“哇好似打緊堅野呀”,
係爭在冇火藥味既香水,
去kickstarter整個藍芽噴霧器,每下槍聲就噴啖火藥味香水

引用:
原帖由 紗夢 於 6-5-2017 21:13 發表

笠大可不可以指教執左咩 我覺得WE好化學驚爆bolt爆身 搞到唔係好敢打
其實個死人Bolt甘既設計遲早都係會爆,
最簡單既解決方法係廠家可以當佢係消耗品,長期有貨供應,一裂就可以買多個換。可惜事實唔係咁。
我都係學人磨Hammer至弧形,令佢回膛時隻bolt比較上唔會被頂得甘高。
覺得直接換晒鋼火控會爆得仲快..
依家冇槍响手,遲D至補相

發新話題