發新話題

情侶相處之道

想起 一套外國電影 。。。不道德的交易。。。 人性的抉擇

引用:
原帖由 loveless 於 5-5-2017 10:00 發表

o甘要等D大師級愛情專家出黎指點o下了
我聽過個個大師級愛情專家講過

引用:
原帖由 kornhill401 於 5-5-2017 12:40 發表
女主角說得好..跟他睡,和跟你睡都一樣.. 一個有2萬元收, 一個就... Thx for sharing
所以我覺得而家d仔真係kaikai地,拍拖就要比你扑咩,又唔付出
不過付出唔代表一定要用錢,可以係關心個女仔,照顧好個女仔

引用:
原帖由 m11.man 於 5-5-2017 12:52 發表

我聽過個個大師級愛情專家講過
咁快D過兩招。。唔好眼超超。。。唔係call實Q。。。 質你食香蕉

引用:
原帖由 Tango1997 於 5-5-2017 12:57 發表

咁快D過兩招。。唔好眼超超。。。唔係call實Q。。。 質你食香蕉
好詩,好詩,夠押韻, Thx for sharing

引用:
原帖由 m11.man 於 5-5-2017 12:56 發表

所以我覺得而家d仔真係kaikai地,拍拖就要比你扑咩,又唔付出
拍戲既愛情最好,
唔駛理刷牙洗面屙屎交稅呢D世俗野.
下面《怪獸與牠們的產地》埋尾呢兩幕,
不知幾窩心又浪漫, 我睇到拍晒手o架.
問題係, 大把人行出戲院依然仲幻想緊自己要有電影情節既愛情,
就好似D毒男覺得AV係真既o甘....

https://www.youtube.com/watch?v=NqblQ6PQws4

附件

5-5-2017 13:49

引用:
原帖由 Tango1997 於 5-5-2017 12:57 發表

聽完無幾耐就比人飛咗

我都想學條仔拎架S600走去溝女,不過我會請多個人扮司機

引用:
原帖由 m11.man 於 5-5-2017 12:56 發表

咁倒返轉依家d女都係貪錢的
搵到個唔睇錢咁重已經好好 但可能只係未識諗

睇睇連登果邊講緊既ptgf 你就明白件事有幾痴線
唔理好醜 有塊野就可以搵食 做完又無人知

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-5-2017 16:43 發表

咁倒返轉依家d女都係貪錢的
搵到個唔睇錢咁重已經好好 但可能只係未識諗

睇睇連登果邊講緊既ptgf 你就明白件事有幾痴線
唔理好醜 有塊野就可以搵食 做完又無人知
你講到好似得女係貪錢咁既
有好多仔都係wo

吊! 搞咁撚多野都係想俾網民見到佢渣架新BEN屎大S! 同兩答人仔!  好威威呀!

引用:
原帖由 m11.man 於 5-5-2017 18:59 發表

你講到好似得女係貪錢咁既
有好多仔都係wo
咁一定啦
依家最新有ptbf
但依家個環境係 狗屎垃圾都話係女神吊高賣 而一班狗公又幫手托市咁

利申:拍緊拖 唔係食唔到女先咁講

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-5-2017 22:20 發表

咁一定啦
依家最新有ptbf
但依家個環境係 狗屎垃圾都話係女神吊高賣 而一班狗公又幫手托市咁

利申:拍緊拖 唔係食唔到女先咁講
師兄好波
但我女朋友都算係男人夢寐以求既系列
唔係講樣, 不過有家底又唔大小姐脾氣

引用:
原帖由 m11.man 於 5-5-2017 22:23 發表

師兄好波
但我女朋友都算係男人夢寐以求既系列
唔係講樣, 不過有家底又唔大小姐脾氣
我女朋友都係 比我好環境
可能因為咁 對於錢唔太敏感

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-5-2017 22:35 發表

我女朋友都係 比我好環境
可能因為咁 對於錢唔太敏感
無錯,少樣野煩,係幾好既,而且佢唔會屌你幾千蚊買支槍玩

發新話題