發新話題

[Marui] 第56回 静岡ожみЁъみ 2017 東京сюユ新商品

USP

USP ??

玩野D,希望Marui 出支電動左輪,包無廠出過

Maxim 9 正呀, 估唔到馬記咁快手

引用:
原帖由 tam_sir 於 9-5-2017 21:22 發表
玩野D,希望Marui 出支電動左輪,包無廠出過
最緊要有連發

明天 9 ~ 10 點左右業界招待應開估,期待
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

M4沙色版GBB
G28 boys
M1100 電動散彈
Hardballer AEP
手拉S&W左輪
萬一係咁就把鬼了
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 暈又暈 於 10-5-2017 22:47 發表
M4沙色版GBB
G28 boys
M1100 電動散彈
手拉S&W左輪
萬一係咁就把鬼了
如果係咁出馬記將會得到希望終結大獎

引用:
原帖由 暈又暈 於 2017-5-10 22:47 發表
M4沙色版GBB
G28 boys
M1100 電動散彈
手拉S&W左輪
萬一係咁就把鬼了
慳番D o吾使o甘chur

O尼排好多新o野透不過氣

支我們沙鷹又未有影

我們FB話有新野將會推出

引用:
原帖由 gainax 於 7-5-2017 22:58 發表

GbbZ系統416A5好吸引,但請求馬記唔好再係槍身顯眼地方
深刻隻大日本制造字樣 一定要印係個身不如刻係防麈蓋
再咁印法乜胃口都冇
咁枝槍真係玩具槍,冇可能唔印 "made in XX"
證明產地來源好正常

引用:
原帖由 Opica 於 2017-5-10 23:16 發表
我們FB話有新野將會推出
WE P320

回覆 71# 的帖子

咁多地方唔刻係要刻正正中間仲要深刻 損失冇左班外觀派玩家都好正常
人地v記呢方面就做得好, 馬記唔在乎海外市場掛

引用:
原帖由 gainax 於 2017-5-11 00:18 發表
咁多地方唔刻係要刻正正中間仲要深刻 損失冇左班外觀派玩家都好正常
人地v記呢方面就做得好, 馬記唔在乎海外市場掛
太像真會招惹麻煩

玩具廠如此定位無可厚非

想像o下馬記表現全真殼要賣幾錢

Ps 有時不完美o既地方  好似C大D左輪刻字專登少一兩劃避patent 記錄O左當時社會生態  幾廿年後會變成有趣回憶

引用:
原帖由 gainax 於 7-5-2017 22:58 發表

GbbZ系統416A5好吸引,但請求馬記唔好再係槍身顯眼地方
深刻隻大日本制造字樣 一定要印係個身不如刻係防麈蓋
再咁印法乜胃口都冇
一直都因呢個原因好多時唔選馬記d槍, 除非有身換.

其實印返大日本制造字無可厚非, 但可考慮做凸字或Umarex的印法, 起碼可以磨走
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題