發新話題

【四眼淫魔】姦劫案疑犯 秀茂坪警署內吊頸亡

如果條友 由犯案已經計算好伏擊事主
到被捕又識得整響個消防鐘乘機出黎撻條電腦線去吊頸
成件事陰謀重重 睇落條友訓練有素 就好似特工一樣

引用:
原帖由 0o0p 於 12-5-2017 11:36 發表
如果條友 由犯案已經計算好伏擊事主
到被捕又識得整響個消防鐘乘機出黎撻條電腦線去吊頸
成件事陰謀重重 睇落條友訓練有素 就好似特工一樣
如果疑犯真係咁有策略就更加唔可能會自殺,扮病去醫院借尿遁似乎更值得搏

引用:
原帖由 geoprotex 於 12-5-2017 12:26 PM 發表

如果疑犯真係咁有策略就更加唔可能會自殺,扮病去醫院借尿遁似乎更值得搏
正正因為咁先話陰謀重重而唔係一般策略

都未肯定係疑犯係行兇者......自行幻想起承轉合是多餘.
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

1 個讚好! TOP

..作奸犯科..後果自負. Thx for sharing

仲有太多謎團︰(1)當初指疑犯是年約30歲男子,但被捕疑犯(死者)已經48歲;(2)當初指疑犯身高約167cm中等身材,但被捕疑犯(死者)身材明顯非常大隻;(3)除了用受害人提款卡時被拍下面容,警方無公布有無在疑犯家中搜到屬於受害人的失物。

疑犯WOR,連認人手續, DNA鑑証結果都未有, 何解咁多人係現階段就當左佢就係真兇?
自從上次有單警察屈弱智人仕係兇手之後, 我無曬100%信心嫁啦
如果警方捉到就當真兇, 咁唔需要法庭啦

1 個讚好! TOP

咁..跟住既程序係咪仲要去認人 搵多幾個咁上下樣齊齊訓低

無知一問,退一百步惗,女事主係咪一定已經驗過身証實係有 "強姦" 過?

啥也是陰謀,
誰也信不過..
我思故我未必思,
一切由唔信自己開始..
本人發言並不代表本人立場

附件

12-5-2017 18:12

引用:
原帖由 no-name 於 12-5-2017 18:02 發表
無知一問,退一百步惗,女事主係咪一定已經驗過身証實係有 "強姦" 過?
再退100 步,其實件事會唔會完全都是虛構的?
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

文明都市,批判思考,嘜都唔好信,一定有陰謀

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

咩世界,千萬唔好生女,個女仔咁可憐比人強姦左仲要比人質疑係咪真係比人姦,痴線
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 no-name 於 12-5-2017 18:02 發表
無知一問,閣下幾大 ?

引用:
原帖由 walther 於 12-5-2017 20:07 發表

無知一問,閣下幾大 ?
我理解那一句應該是曲線,我果句都係

發新話題