53 1234
發新話題

[VFC] 想入手VFC MK18 MOD1 DX GBB Rifle 2015 Ver

想入手VFC MK18 MOD1 DX GBB Rifle 2015 Ver

評價如何??如果要執點執好同埋係咪較力飛鏢

就黎出17版仲入15

引用:
原帖由 gainax 於 25-5-2017 00:50 發表
就黎出17版仲入15
近呢幾年應該都冇咩野改?
vfc 條dd mk18骨真係無得彈 非常靚仔

回覆 3# 的帖子

15版同哂把根(16)個身都有D唔同
不過v記DD骨就真係copy中最靚, 等佢出完美鍛造版就係出手時候

引用:
原帖由 gainax 於 25-5-2017 00:50 發表
就黎出17版仲入15
有冇消息來原

回覆 5# 的帖子

未知確實日期。。2017 目錄有

v記呢排宣傳咁勁應該將會出鍛身草定錢就啱,但佢未必咁快有計畫出mk18, 等唔到可以買住15版先到時打到舊哂先升級, 如是有水又等得咁實係鍛造啦

http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... &extra=page%3D1

鍛造M4

P.S. E記賣緊的VFC M4係16版

引用:
原帖由 gainax 於 25-5-2017 01:01 發表
15版同哂把根(16)個身都有D唔同
不過v記DD骨就真係copy中最靚, 等佢出完美鍛造版就係出手時候
條v記DD骨真係咁正???
同狂牛果條對比呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 25-5-2017 08:56 發表

條v記DD骨真係咁正???
同狂牛果條對比呢
色水方面v記好d
另外狂牛冇開gas tube位
有人話v記條骨係狂牛做 但v記好似比較近真品古銅色
最可惜既係v記骨冇散賣 我果份係拆出黎的

V記條骨有DD授權, 像真度有保證

回覆 10# 的帖子

狂牛都有DD授權呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

色水上,V記優勝😄
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 2slow 於 25-5-2017 12:13 發表
狂牛都有DD授權呢
狂牛執埋gas tube位 怕d友裝真鐵 仲好似刻左for airsoft
但v記兩樣都冇

狂牛gas tube 位好易執je,
"For Airsoft only" 字樣係印係骨入面....
V記無得散買嘛...
只係想知邊隻的色水像真d 者

引用:
原帖由 2slow 於 25-5-2017 14:38 發表
狂牛gas tube 位好易執je,
"For Airsoft only" 字樣係印係骨入面....
V記無得散買嘛...
只係想知邊隻的色水像真d 者
V 記

53 1234
發新話題