發新話題

[VFC] 想入手VFC MK18 MOD1 DX GBB Rifle 2015 Ver

回覆 30# 的帖子

咁正喎, 15個身上下身唔同色同刻字太粗我覺得是唔同時期生產裝埋一齊, 哂把根個身就係新模新刻字用vmag無問題,17版係咁既就值得玩,有埋vmag就抵

引用:
原帖由 gainax 於 25-5-2017 22:41 發表
咁正喎, 15個身上下身唔同色同刻字太粗我覺得是唔同時期生產裝埋一齊, 哂把根個身就係新模新刻字用vmag無問題,17版係咁既就值得玩,有埋vmag就抵
極邪惡 迫人一年一枝

回覆 32# 的帖子

我12版等到15版穩定左先敢入 ,而家其實15版開始唔會明顯改版所以已有舊版冇咩需要一年升級一支 ,要升級入支鍛造仲好

回覆 25# 的帖子

唔見有😮

同埋知唔知邊間鋪有現貨賣VFC MK18GBB

引用:
原帖由 gainax 於 25-5-2017 18:50 發表
其實我都有D後悔唔知6百幾定7百放走成套新拆v記dd骨連前後西同電盒,呢排又想玩下dd。但鏡又是一個問題。。
套前後西散買都要3舊
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 36# 的帖子

吳巧提
唯有等e記有折補返個三舊 等下Mk12

引用:
原帖由 gainax 於 26-5-2017 12:40 發表
吳巧提
唯有等e記有折補返個三舊 等下Mk12
多謝CHING,你講果SET,應該係我到!!!

回覆 38# 的帖子

咁快相認?  買到心頭好就好  想多謝第時有野啱我放比我先就Ok互相幫忙(講笑)

引用:
原帖由 gainax 於 26-5-2017 16:39 發表
咁快相認?  買到心頭好就好  想多謝第時有野啱我放比我先就Ok互相幫忙(講笑)
梗係啦∼∼∼我地要團結起來,互相幫忙⋯⋯先可以長玩長有

好似鍛身版sopmod ii就有了

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-5-2017 21:47 發表
好似鍛身版sopmod ii就有了
v記效率進取哂唔再"即將來"

引用:
原帖由 gainax 於 26-5-2017 22:50 發表

v記效率進取哂唔再"即將來"
有實際日期開心好多
我估2018版可能係壓字

回覆 43# 的帖子

v記就只差壓字=完美像真外觀,其實以佢規模做壓字唔難到佢
但到時做到咁像真一街壓字養大左班玩家觀感胃口,望返普通身你會覺得冇feel失去興趣

引用:
原帖由 gainax 於 27-5-2017 00:12 發表
v記就只差壓字=完美像真外觀,其實以佢規模做壓字唔難到佢
但到時做到咁像真一街壓字養大左班玩家觀感胃口,望返普通身你會覺得冇feel失去興趣
大量生產我諗壓字快過cnc字既

發新話題