發新話題

KRYTAC KRISS Vector AEG 開賣

引用:
原帖由 channet 於 31-5-2017 21:59 發表
唔知點解總覺得依支出左之後, gbb個支會更升值
Gbb始终過癮又鋼內件又二連發氣化又得值得比水,
當時仲平過aeg一節,kw@唔再出真係唔識貨

引用:
原帖由 gainax 於 1-6-2017 00:12 發表

唔係KWA唔想出,係人地唔比佢出
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 gainax 於 1-6-2017 00:12 發表

AEG都有二連發
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 17# 的帖子

咁無辦法啦小強出手, kw@支gbb算係佢smg入面做得最好
又像真又fullmarkimg又用料足又好打,個時價又冇炒抵玩,個設計花左幾多心思外型仲要首做冇得抄, 所以二手先炒得起
不都成為過去式就算買到二手都係收藏間中過下癮,因打壞冇件配
現年得返aeg真正鐘意都會買既, 係貴D咁好過冇得玩

引用:
原帖由 gainax 於 1-6-2017 00:43 發表
咁無辦法啦小強出手, kw@支gbb算係佢smg入面做得最好
又像真又fullmarkimg又用料足又好打,個時價又冇炒抵玩,個設計花左幾多心思外型仲要首做冇得抄, 所以二手先炒得起
不都成為過去式就算買到二手都係收藏間中過 ...
其實2 手炒得起係因為絕版,唔係因為咩咩設計用心.. 唔該,謝謝。

至於話kwa 出得最好係佢... 如果唔計mp7 mp9 果堆的話係

至於三千幾蚊是否值則見人見智,獨家款式從來無話值唔值,只有買唔買,
正如 SILVER BACK 支手拉狙 SRS 賣成三千六,值唔值? 唔知,但得佢有,你只可以揀買/ 唔買

相同道理,G 兄成日迷戀鍛身乜乜乜,係「實用派落場玩家唔會考慮外觀」的道理下,其實都係浪費金錢,RIGHT?
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 gainax 於 1-6-2017 00:03 發表
好多玩家唔會理乜膠,總之膠感玩具就覺唔值唔會比咁多水
唔講膠唔膠, 三千幾一支aeg又唔是次世袋有震動同斷彈過下癮
貴D鐘意呢個款無得選擇之下都會入既
好多玩家唔會理乜膠,總之膠感玩具就覺唔值唔會比咁多水<-- 請問VECTOR GBB版本是全金屬的嗎?
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 gainax 於 1-6-2017 00:43 發表
不都成為過去式就算買到二手都係收藏間中過 ...
得罪講句, 我覺得好玩既定義係外觀好睇得黎又有穩定表現, 當然唔整濕手套都好重要, 畢竟真槍無可能會出水架麻 除非你真係當佢係你老婆囉

1 個讚好! TOP

回覆 20# 的帖子

好多野絕版都炒唔起
MP7做細size已經唔叫做得好,mp9唔是鋼內件又冇2連發過癮
外型同呢支受歡迎程度更加冇得比 , gbb個內構仲做埋像真連收藏派市場都食埋kW@smg入面係得kriss做到咁全面好,
得一間出貴鐘意既都要硬食, 但aeg貴個人就唔考慮Aeg只係外型同其他電槍唔同又唔係次世袋多返D樂趣可以玩操作, gbb好玩又睇得又打得又足料值哂回票價, 要玩aeg我等下大陸個支睇下幾銀仲好

落場我唔會哂咁多無謂錢換靚槍身要來hi花刮甩油,gbb換左身好多時仲衰過原裝要執先掂有得選擇之下我唔會手多 ,換得靚既唔會打wargame最多射把,一萬幾千支槍同二三千支落場一樣性能我諗無幾多個捨得拎貴野打到殘

回覆 22# 的帖子

Gbb夾打得多係會凍到出水, 如你介意咁所有gbb都可以退役仲慳好多gas錢
落場心態以性能實用優先咁kriss人體工學唔會係好選擇
玩返m4仲平靚正

引用:
原帖由 jacko 於 1-6-2017 00:27 發表

AEG都有二連發
呢支我無話佢做得唔好實際就未知,但三千幾買aeg除左獨一無二外型同二連發有吸引力,以今日角度就真是貴左D睇返電子雞堆M4都咁平,電槍二手價仲跌得快連次世袋都一樣仲搏唔博三千幾入手就真是睇有幾喜愛了,愛可以包容一切真係鐘意既呢支實好過大陸出個支又平過炒價gbb版既 一般喜好就等埋大陸仔再決定未遲始終Gbb再版既話多個選擇就最好了

引用:
原帖由 horenhim 於 1-6-2017 00:03 發表
買隻二手Divison or Ghost recon 打機用Kriss算,不是庶民用的Aeg!
小弟因朋友關系剛開始玩Division, 暫時未能明白點解 Kriss 係division咁heat?

話說GBB版本的Kriss小弟都有一把長期訓係盒入面,
一來因為絕已版, 二來因為佢實在太重前後唔balance之外, d匣重係gbb入面數一數二的重

真不明白d人仲要改前骨加silencer, 點落場呀
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

鐘意就去買,最開心。

呢度D師兄真係高深莫測,先批評日本大企業馬老二固步自封,再批評畸WA唔識貨,一副世事都給他看透的模樣又有品味地選擇了方丈牌,可惜出現很多“現象”........

GBB 個支內構真係不得了, 像真度極高. 好小槍可以做到同真槍咁似, 依點係佢而家貴既其中一個原因

引用:
原帖由 gainax 於 1-6-2017 02:26 發表
Gbb夾打得多係會凍到出水, 如你介意咁所有gbb都可以退役仲慳好多gas錢
落場心態以性能實用優先咁kriss人體工學唔會係好選擇
玩返m4仲平靚正
好同意師兄講M4, 我都係想貼題講番依支槍
平=> 通V2數的話維護成本一定比GBB低, 樓主亦唔洗擔心拉呻無左parts配唔番又乜又成
靚=> 主觀野我唔講, 而且兩家都有拉呻外觀應該差無幾
正=> 如我理解做表現, AEG對頻率控制一定容易於GBB, 以V仔依啲V2+短管黎講隨意改個齒比/DSG亦唔難
再討論下一步像真就無謂了, 畢竟係玩具

發新話題