68 12345
發新話題

KRYTAC KRISS Vector AEG 開賣

引用:
原帖由 gainax 於 1-6-2017 18:56 發表
Hpa呢個話題見人見智,裡世界我唔再多講當時只係一番好意提提新手有乜利弊, 忠言我相信唔會順耳咁當我未見識過就Ok了免得又再"討論"一番
至於我發表其他既意見信不信由D兄, 好似呢支有人覺得貴有人覺得平每個人價 ...
“一番好意提提新手有乜利弊”咁都講得出黎 呢啲“忠?”言直情係哽耳添啦

個人意見 呢支電鑽gbb 重到仆街。。。 我寧願用mp5。。。 如果玩造型 。。。 我會偏向玩電動 期待開箱文

主力打game 掛牆另計

回覆 61# 的帖子

其實上次都討論夠皮各有支持冇謂特登拎返出黎講
小弟玩左成廿年作為新手前輩咁實以新手角度考慮而比意見, 最穩陣最大路先推薦其它提出唔建議我諗好合理掛 大家都老手就無謂比意見信不信由人,
個人覺得作為前輩新手問野答得都要有責任感, 明知有鍋氣唔講清楚風險仲推人入坑一陣人地遇到問題個陣味怪介紹個個老點 介紹大路野唔一定最好但實比較低風險, 正如我玩gbb我都先提出一堆問題一堆缺點先小人, 玩電槍又會講清楚邊方面好邊方面唔好, 發覺而家太多野都吹捧O缺點, 彈既話又有反對聲音基本上少講為妙, 搞到要自己玩過或見人中㐲先知真假,好既就工起唔好就交學費, 以前討論求真好多 所以唔知係咪呢個原因再老一輩都𨍭去私下傾 , 其實gbb同電槍各有各優點冇乜好拗, 最多傾下邊支抵玩邊支貴唔值邊支靚又邊支用料好值得玩比較下, 其他野就見人見智,玩玩具求自hi happy各人觀點與角度唔同唔洗咁認真係味師兄

其實講像真100%乜乜,推介比新手,分分鐘害到人打一場高速退坑
更加唔好講某啲師兄既危言聳聽
一時又話GBB升值, 一時話AEG散彈, 一時話GBB版有人買唔起
我窮人我玩AEG我玻璃心, 兩位GBB師祖手下留情

引用:
原帖由 gainax 於 1-6-2017 23:46 發表
其實上次都討論夠皮各有支持冇謂特登拎返出黎講
小弟玩左成廿年作為新手前輩咁實以新手角度考慮而比意見, 最穩陣最大路先推薦其它提出唔建議我諗好合理掛 大家都老手就無謂比意見信不信由人,
個人覺得作為 ...
哦…係0既係0既…嘻嘻…

引用:
原帖由 aa7894 於 2-6-2017 00:05 發表
其實講像真100%乜乜,推介比新手,分分鐘害到人打一場高速退坑
更加唔好講某啲師兄既危言聳聽
一時又話GBB升值, 一時話AEG散彈, 一時話GBB版有人買唔起
我窮人我玩AEG我玻璃心, 兩位GBB師祖手下留情
師兄你有留意gbb版就知冇人會推介像真個D比新手,
都係老手推薦比返有diy能力老手,甚至成日有人拉大隊轉玩馬記
Gbb同aeg本身冇衝突可以一齊玩可以分開玩可以兩樣都買,其實點解一講gbb同aeg好似變左有衝突? 電vs電,氣vs氣就難講各有支持者 不過。。。唔洗咁認真認為唔可信唔客觀聽過味算

回覆 65# 的帖子

唔知師兄係味hpa玩家 既然都揾我咁再回應一次
我同班戰友可能接觸過唔少裡玩家有不愉快可能以偏慨全,加上次被挑釁在先如有講錯野先同hpa既師兄講聲sorry
至於hpa係本地對於新手啱唔啱用就真係見人見智。。 。新手最易有樣學樣同三分鐘熱度, 所以我當時係唔建議態度, 不過如係老手自律其實玩乜都冇所為, hpa都有佢優點有佢支持者, 玩具一碌玩得happy就可以了, 如是正確推廣非大改, 我相信本地hpa都會多人玩左一齊happy, 呢D就要靠hpa玩家, 大家唔洗咁認真啱傾吹下水味算

引用:
原帖由 gainax 於 2-6-2017 01:02 發表
唔知師兄係味hpa玩家 既然都揾我咁再回應一次
我同班戰友可能接觸過唔少裡玩家有不愉快可能以偏慨全,加上次被挑釁在先如有講錯野先同hpa既師兄講聲sorry
至於hpa係本地對於新手啱唔啱用就 ...
小弟經過上次個post後其實對呀大g師兄0既說話已冇認真了,總有原因你懂的吧 閣下亦無需咁認真地解釋之前是對是錯了,來…唔洗客氣…

68 12345
發新話題