發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 Kwind 於 5-7-2017 00:58 發表

有冇機會有埋RMR呢??

網上圖...好毒
借問有冇多啲圖作參考?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-7-2017 19:24 發表

會唔會有鋼西呢? 最好開左窿可自改氚管
還在考慮中,唔知VP9既岩裝嗎?

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-7-2017 19:36 發表

真係好似wor 但vp9果隻好似要加工先入到氚管 另外extractor都似
希望hk45ct slide都好似vp9咁佛心價  其實如果有6061/7075  slide都幾好
一係唔玩,一玩就梗係要鋼既,反正煲得起

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 5-7-2017 20:26 發表

Sight方便可改為珍品sight安裝規格,客人如想換其他款式珍品sight都會方便
亦加強產品賣點,pm給你的影片提出的修改也是為提高像真度
真品規格應該唔得喇,兩者底部略有不同,所以有點難
多謝提點,其實我都有KWA搭韓仔滑架,可作參考對比

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-7-2017 23:44 發表

駁唔到
原廠已經硬彈弓 都咁夠力水
而且加強埋hammer spring再勁d 20飛爽打應該唔難
師兄加油  如無意外應該會係我第一條鋼slide
煲得起就唔好慳喇,一於去到盡

引用:
原帖由 Kwind 於 5-7-2017 23:28 發表

用VP9 台灣PAPAGO裝左...個尾突左兩隻角出黎

https://www.facebook.com/photo.p ... ;type=3&theater
但真品應該係共用架喎,唔通玩具分左兩條數而變左唔岩?

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 5-7-2017 23:59 發表

e支野我打空槍, 一下一下咁扣...一匣可以扣80下
打個5折都40發,夠有餘了

引用:
原帖由 jn_jona 於 6-7-2017 13:23 發表
應該要車埋飛機座

見到張圖就諗起自己有條ka AAC .45 suppresser 但係14mm的
套牙可以拆嗎?有得拆就有得諗

由於收到師兄們指點前已經去左馬,所以試版未改正slide lock,唯有試左暢順度先再執番正

引用:
原帖由 gainax 於 7-7-2017 08:44 發表

非常好態度 , 希望有機會做埋V記手槍內件補品
內件就下一步喇,等滑架出左先再諗

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 7-7-2017 12:08 發表
繼續支持,再有些關於外管鏜線的圖片
請問一下,CT有滅聲牙管既槍口係內6角型嗎?

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-7-2017 13:27 發表
六角槍管好似係hk專利
Usp係 hk45都好似係
如果hk45係 hk45ct照常理都會係

另外師兄會唔會做埋鋼extractor?
應該會做埋既…

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 7-7-2017 16:17 發表

jn_jona兄,原裝已經係鋼extractor
雖則係,但係都睇睇match唔match到套鋼滑架,唔得既話就要做過

引用:
原帖由 2slow 於 7-7-2017 17:16 發表

小弟有限知識, USP係由1994年尾轉polygonal鏜線, P8, P10等都係...

補充新一代的HK手槍如HK45等等一出世就係polygonal鏜線
多謝師兄提點,即係要做六角型

引用:
原帖由 rYaN 於 8-7-2017 11:43 發表
終於有人出啦!!8月中!
?oh=3b405629361fc7cdb53525ec04a0a04c&oe=5A0ADE87
https://scontent.fhkg3-1.fna. ...
根魔?

發新話題