發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

試左順,各位睇睇槍管如何?

附件

8-7-2017 18:00

三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 2slow 於 8-7-2017 14:28 發表
話說那45CT magbase都係燒佬裝備.... 燒迷都應該會照跟
如果可以裝多10飛8飛又唔拘呀

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-7-2017 19:08 發表
So sexy
Hk45搵好了字樣未啊?

加油
滑架同槍管字既方面,上網搵緊圖參考

引用:
原帖由 2slow 於 10-7-2017 17:31 發表

希望能夠買到靚靚滑架嘛...
如果跟埋光鑯準星就更好喇

已知有人會做,我唔攪喇

引用:
原帖由 JBL 於 11-7-2017 22:53 發表
下星期殺到黎喇,$2500.......

?oh=fc3aa7516ff51dc15055feff55270aef&oe=59C5B31C
https://scontent- ...
我已經用緊鋼滑架鎖,滑架等CNC銃鋼版,準星等氘西
所以呢套十字軍產品毒性有限

附件

12-7-2017 00:13

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 12-7-2017 00:14 發表

如果你都車鋼滑架鎖, 咁十字軍果套我可以skip 啦
唔好咁大期望呀

引用:
原帖由 Kwind 於 12-7-2017 01:12 發表

我已經SKIP左...等師兄呢套

佢十字軍呢套SLIDE STOP位都叫做有修正過...但始終唔0岩位

其實空間好大...必要時仲有位偷...反正都改位...好心改好D
品牌效應,跟足亞鉛果條,再加精美包裝,仲要價錢大眾化,自然個個仆到去買,跟本唔駛理發燒友品評

引用:
原帖由 toto0321 於 12-7-2017 09:10 發表
師兄套野大約幾錢呀?到時邊度會有得賣?
價錢有待公布,銷售應該會在網店

引用:
原帖由 horenhim 於 12-7-2017 09:57 發表

still 777
2500? I'll just pass
唔好咩,響西人黎講,lucky野黎架

引用:
原帖由 jn_jona 於 12-7-2017 17:28 發表

Ra d細節位通常都好出事
Usp就已經知咩事 唔知hk45有冇咁衰
HK45都一樣,要去到2015版先改善

好耐冇更新了,有段操作短片唔識上載上黎,睇住圖先啦

附件

17-7-2017 21:20

17-7-2017 21:20

引用:
原帖由 JBL 於 17-7-2017 21:31 發表

幾時見街呀請問...?
預計3星期後

引用:
原帖由 JBL 於 17-7-2017 22:30 發表

可以點比錢買,如不方便可pm小弟
你唔係買台仔果套咩,見你響昆火褲出晒帖期待

引用:
原帖由 JBL 於 17-7-2017 22:38 發表

未必,標題姐,要比較過先決定,唔急...
剩係佢唔跌管同777已經輸喇

引用:
原帖由 JBL 於 17-7-2017 22:52 發表

噢....當真?咁我留意師兄果套了,可網上用卡付款嗎?
到時自會公布

發新話題