發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-7-2017 23:53 發表
唔知師兄會做幾多套
唔知出貨果時自己有冇錢
得50套賣架咋
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 2slow 於 18-7-2017 09:51 發表

唔知有無得訂購自定序號, 可match返自已的槍...
唔會喇,好難遷就

又黎更新下

附件

23-7-2017 01:47

引用:
原帖由 JBL 於 23-7-2017 18:05 發表
台灣果條仲要執內管hop一up座,唔算直上。
呢隻本地貨就唔駛喇

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-7-2017 10:37 發表

如果大家都係around 2.5k 本地薑先正路
鑄鋼 仲要執d咁既位都要2.5k...

希望零售果邊見好賣就再加單
未必有咁多人識欣賞

引用:
原帖由 JBL 於 24-7-2017 18:01 發表

我淨係知係同FNX45係通用既,RA方面就唔係咁清楚勒。
都係16mm正牙就用得

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-8-2017 14:27 發表
唔知套港產kit依家咩進度呢?
滑架同槍管都已做好,只係響刻印工序上有啲小阻礙,不過都解決左了
至於想訂貨既師兄,可以去面書柯打,方便統籌

先睹為快

附件

20-8-2017 01:52

引用:
原帖由 jn_jona 於 20-8-2017 02:05 發表

好正 可唔可以開套整兩張特寫止止痕
藥到病除

附件

20-8-2017 02:34

終於攪掂

附件

21-8-2017 01:30

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-8-2017 01:33 發表

哇 好得
除定褲等出貨

係咪全直上
梗係全直上啦,試都試左兩版,不停咁試,槍都操死左一枝,一出梗係要最掂啦!
你以為真係好似某啲人諗咁做眾籌咩,其實係閉門造靚車咋,
費事一出就俾人話出得慢,條數又唔掂,影衰香港啦……哈哈!

引用:
原帖由 Kwind 於 21-8-2017 04:02 發表

係呀...今次一見到V記果條已經決心係買本地貨

V記肯改位但又改唔足...唔知想點

所以一定係買本地呢條...改位改足返晒...冇理由唔買
品牌效應,已有足夠號召力,邊駛同你咁認真,包裝靚少少,自然加晒數

引用:
原帖由 gainax 於 21-8-2017 07:44 發表
Cnc做圓面或孤面做完之後有一條條淺既橫線係正常,通常都會噴砂方式省走保持無印平整美觀, 但港製好似派身唔知係特登唔做噴砂工序定求奇,09年WAM4身到M9身都一樣仲係有刀痕
我當年試過拎冇上色派M4身做噴 ...
WA M9kit,個人覺得已經不錯了,當年好想買,可惜冇錢
而家已經絕版,想買都冇喇……

[quote]原帖由 48191 於 21-8-2017 22:47 發表
呢幾日開開心心等

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-8-2017 22:51 發表

不得了
呢個精神好得 希望你地之後都會再做

暫時未上手 睇圖可以挑剔既係做得太靚
最值錢既係時間 我諗鋼料唔會貴到去眾籌掛...
要幫枝壯烈犧牲既試版槍籌帛金

發新話題