發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 sam524 於 29-6-2017 19:48 發表

其實自已動手做好易
平過根魔 光過根魔
我自己改過3-4對
FNX45我都係自己動手做,但45CT就未研究過,想問係咪可以好似FNX咁改法?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 JBL 於 29-6-2017 20:57 發表

網上教學,只要將45C的彈咀換俾45匣用,咁就45又打到45c又打到了,
仲有,可能小弟人品好,(笑)大家講得出既災情我打到依家一樣都無發生係我身上,我追求後座力,仲要係次次要用風筒吹熱隻匣先至打嫁(注意:係吹熱,唔係吹 ...
吹熱左有幾勁?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-6-2017 21:38 發表

FNX45我都係自己動手做,但45CT就未研究過,想問係咪可以好似FNX咁改法?
45CT要自己鑽 照計係最難一步
後西最好斜少少落 白手鑽會難
可以等下會唔會有副廠出已經鑽好左 挑佢粒野出黎 自己落
自己淘氚管平好多 又光好多

引用:
原帖由 sam524 於 29-6-2017 22:06 發表

45CT要自己鑽 照計係最難一步
後西最好斜少少落 白手鑽會難
可以等下會唔會有副廠出已經鑽好左 挑佢粒野出黎 自己落
自己淘氚管平好多 又光好多
咁樣攪,都係等副廠出好過

回覆 226# 的帖子

我換完打左10匣到,拆過支槍,暫時都運作正常,冇爛嘢

吾知原廠幾時會有彈咀賣呢? 市場上有可通用?
Thx

幸好今日打了6匣都無任何事發生....

wow琴晚小試支槍好準
同食得屎的VP9唔同
聽日打下紙靶先
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 30-6-2017 10:56 發表
wow琴晚小試支槍好準
同食得屎的VP9唔同
聽日打下紙靶先
個hopup 系統得嗎?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 30-6-2017 11:25 發表

個hopup 系統得嗎?
我冇較過, out of the box 10米 直飛6"plate
力水1.1x J (RWA gas .25BB)

星期六再提供證據
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

都好睇人品.. 有D 即爆有D 襟打.. 結論係.. 唔敢買住..
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 30-6-2017 12:25 發表
都好睇人品.. 有D 即爆有D 襟打.. 結論係.. 唔敢買住..
我都怕好似我們咁要撞手神
但marking喱家野 遲左就無
所以我狗衝了
支野真係好渣手 blow back大力
宜家遇上問題係 支槍對燈好偏食

引用:
原帖由 sam524 於 30-6-2017 12:31 發表

我都怕好似我們咁要撞手神
但marking喱家野 遲左就無
所以我狗衝了
支野真係好渣手 blow back大力
宜家遇上問題係 支槍對燈好偏食
個dust cover短無計
聽說x300都裝唔到
但唔知佢有冇拆個spacer

引用:
原帖由 jn_jona 於 30-6-2017 13:38 發表

個dust cover短無計
聽說x300都裝唔到
但唔知佢有冇拆個spacer
一定唔得
我試埋XC1都裝唔到

發新話題