16 12
發新話題

[others] KIMPOIshop wood grips

KIMPOIshop wood grips

KIMPOIshop, 來自印尼的廠商, 他們專做airsoft的木握把生產及設計, 連WG的各Co2槍, 也照顧到. 基本上免修直上, Co2槍握把, 只要把原裝的金屬扣, 拆下安裝到木握把即可. 非常方便

附件

照片 048_大小 .jpg (96.47 KB)

12-6-2017 21:40

照片 048_大小 .jpg

照片 047_大小 .jpg (100.44 KB)

照片 047_大小 .jpg

照片 046_大小 .jpg (91.36 KB)

照片 046_大小 .jpg

照片 045_大小 .jpg (79.46 KB)

照片 045_大小 .jpg

IMG_5342_大小 .JPG (91.46 KB)

IMG_5342_大小 .JPG

IMG_5343_大小 .JPG (79.72 KB)

IMG_5343_大小 .JPG

IMG_5344_大小 .JPG (86.31 KB)

IMG_5344_大小 .JPG

IMG_5345_大小 .JPG (77.39 KB)

IMG_5345_大小 .JPG

IMG_5349_大小 .JPG (55.5 KB)

IMG_5349_大小 .JPG

IMG_5350_大小 .JPG (89.77 KB)

IMG_5350_大小 .JPG

IMG_5352_大小 .JPG (75.26 KB)

IMG_5352_大小 .JPG

IMG_5353_大小 .JPG (70.82 KB)

IMG_5353_大小 .JPG

IMG_5357_大小 .JPG (92.99 KB)

IMG_5357_大小 .JPG

IMG_5361_大小 .JPG (78 KB)

IMG_5361_大小 .JPG

IMG_5362_大小 .JPG (90.55 KB)

IMG_5362_大小 .JPG

IMG_5363_大小 .JPG (78.23 KB)

IMG_5363_大小 .JPG

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +20 相片分享 12-6-2017 21:59
  • gtoray 金錢 +20 相片分享 12-6-2017 21:59
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

13 個讚好! TOP

引用:
原帖由 gabriel_wong 於 12-6-2017 21:48 發表
請問師兄係郵寄黎香港的嗎
係啊

引用:
原帖由 Kwind 於 12-6-2017 23:28 發表
JACKO兄又放毒

兩款輪GRIP一流...DE對深色好似比較好

我買淺色0個對覺得可以做得更好

如果同馬記原裝0個對膠GRIP拍埋睇...其實都差幾遠下

另外個LOGO位D膠水出界 & 中間接駁位木紋問題其實都幾明 ...
有得揀咁好?個de grip logo, 我好有可能會搵其他章代替

引用:
原帖由 ayaka 於 12-6-2017 23:38 發表
佢IG帶好多靚相,唔知有無得訂制呢?
https://www.instagram.com/kimpoishop_woodgrips/
以我所知,有,但只限店主自己有嘅槍,因為佢話一定要有實物試清楚先賣,另外圖案都有訂做

引用:
原帖由 2slow 於 13-6-2017 09:44 發表
好靚呀, 唔知大概幾錢一對呢
引用:
原帖由 pbay 於 13-6-2017 10:12 發表
其實香港有無鋪頭入 ?
印尼寄過來運費都唔平, 有鋪大手入貨就好了.
我買三對,佢免我運費,平均400一對

引用:
原帖由 matthong 於 13-6-2017 12:11 發表
Logo係M93r但唔見有M93r girp, 唔通我眼花
一定係眼花,因為我見到有

引用:
原帖由 c6250 於 13-6-2017 14:55 發表
死咯!咁多靚木柄!今次實破產。

初來步到,這裡可以公開搞團購嗎?
基本上⋯⋯⋯⋯⋯不可

引用:
原帖由 pbay 於 13-6-2017 14:14 發表

買多免運費 !!
正呀, 有無人搞團購 ?
想死啊

引用:
原帖由 mouselkm 於 14-6-2017 00:38 發表
我也想買給u記saa 可是在fb選我要購買或立刻前往購物永遠也是loading畫面 ......
Whatsapp聯絡佢地,之後paypal比錢

引用:
原帖由 gabriel_wong 於 14-6-2017 09:01 發表

岩岩買左了,想問要等幾耐左右
兩星期左右

引用:
原帖由 horenhim 於 14-6-2017 15:59 發表
希望有DW715
問過,未有,店主話印尼未有人入口715,佢無得度位整

引用:
原帖由 gabriel_wong 於 14-6-2017 17:42 發表

感謝師兄推介
我都係呢度啲師兄推介比我

引用:
原帖由 pbay 於 15-6-2017 14:37 發表

送支俾佢 換返3套柄, 有賺
我問過啦,只有槍鋪有牌照先可以入口,唔可以寄比佢喎

引用:
原帖由 NCP013 於 15-6-2017 22:10 發表
寄對柄畀佢
都問過,佢堅持一定要有實物安裝試位

New grips for KSC M93R & Cybergun PT92

附件

30-7-2017 00:55

5 個讚好! TOP

16 12