發新話題

[KSC] KSC M9A3 銳意製作中

引用:
原帖由 jn_jona 於 2017-7-21 12:49 發表

M9 d人打過既評語都係中規中矩
最大既問題可能係safety既位置 太重 太大枝
但80年代黎講佢係幾好 但無1911系列咁長青樹姐 100年後仲用緊差唔多既野
當年m9對p226 性能指標都係SIG贏, 又係輸價格及其他啫

軍用好多時都係夠用便可以

引用:
原帖由 JBL 於 2017-7-21 17:25 發表

我有Fan係槍會成日打,佢話19彈道好散非常唔準係垃圾,
92則又準又唔Jam彈好到不得了,講完又講。
有幾代白老鼠同佢做fault detection, o吾掂有鬼

同M16一樣

引用:
原帖由 JBL 於 2017-7-21 22:02 發表
小弟的兩支玩具,KSC肉RA鋼滑架及鋼擎,一支軍版,一支意版,後座力彭拜.......

?oh=274b31b64a76a798badc8f711 ...
意版

引用:
原帖由 JBL 於 2017-7-25 20:42 發表

巴打,唔好咁勞氣,其實香港有fan係槍會打過19同92有幾奇姐,話支19同92乜乜物物唔準係佢早牌用whatsapp同我講既,我無份打呀,佢仲有埋試打片,佢講我咪聽囉!點知咁多姐,唔準可能係佢槍法水皮呢,但我fan話唔想見光, ...
平心而論,彈殼ejection path o吾穩定同 清潔維修同彈藥係好有關係, 而且話g19成日jam彈, 有D匪夷所思, (好可能係未慣支槍limp wristing), o係無其他觀察之下o甘樣一碌竹o黎係有D 武斷同o吾公平

不過如果只係引述朋友結論, 咁的而且確係主觀o野, 追住o黎拗無意思

Ps.  Shane Coley, KC o尼D冠軍槍手都 team Glock, 支槍肯定有一定水準

引用:
原帖由 JBL 於 2017-7-25 22:29 發表

小弟由頭到尾都只係引述朋友結論,無加過任何主觀意見落去,亦無針對任何槍款既意思,純同各師兄聊天而矣,post我同fan既對話出黎只想証明小弟無老作.......
同你個friend講o下 下次玩glock不妨hold實D, polymer frame 無 92 metal 下身o甘重, 靠番槍手食番多D recoil 會好好多

講番M9, e荷悲o尼排做折, 我手痕入o左支超抵玩 92 A1 tactical AEP

金屬士拉, 用o黎做實驗殺肉都抵

引用:
原帖由 chnzwh 於 2017-7-25 18:57 發表
No offense, but what's the point of making such an obsolete gun in 2017?
No offense, where there is demand, there comes supply, so its up to the market to say whether its obsolete or not

引用:
原帖由 NCP013 於 2017-7-26 14:35 發表

0華....DARK EARTH 版US 19.99   
支USP都抵玩...靚過92a1

發新話題