發新話題

細佬想知有關m16a4 o既野唔該

唔該晒師兄地  g&p 現成枝野駛唔駛執波箱 / hop up??

同埋想問下我睇戲見佢裝2個鏡, 師兄地覺得有機會係咩鏡 + 咩鏡呢??

引用:
原帖由 bowowowow 於 3-1-2008 02:46 發表
唔該晒師兄地  g&p 現成枝野駛唔駛執波箱 / hop up??

同埋想問下我睇戲見佢裝2個鏡, 師兄地覺得有機會係咩鏡 + 咩鏡呢??
need

red dot+ 3x mag
red dot + NV

引用:
原帖由 hwtang 於 2-1-2008 23:34 發表

古代個吹水王講野你都好信?
佢間野唔想錦多死貨唔入lee個model就話人無出
真唔專業

gp m16a4冇出粟米筒 ?? 自己做下research ar唔該...哎
http://www.gp-web.com/productspop.php?pid=1541

2. ...
我就係睇過gp個網有先問佢...
你唔信2k既.自己落去問下

引用:
原帖由 Kane 於 3-1-2008 02:57 發表

need

red dot+ 3x mag
red dot + NV
可以教下細佬d 野點執嗎??

Where we could buy the M16 RAS for MARXX M16A2? and which brand fill it most? Thanks
YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

引用:
原帖由 hwtang 於 2-1-2008 23:34 發表

古代個吹水王講野你都好信?
佢間野唔想錦多死貨唔入lee個model就話人無出
真唔專業

gp m16a4冇出粟米筒 ?? 自己做下research ar唔該...哎
http://www.gp-web.com/productspop.php?pid=1541

2. ...
前排入gp m16a4 + m5ras
$2280

引用:
原帖由 PMX 於 2-1-2008 23:20 發表
唔該曬樓上兩位師兄.....

朋友話有真m5 可以直上gp 成槍 , 不過詳情就唔清楚 .......

最後想問問GP 的金身拉handle , 防塵蓋係咪唔會彈開ga ?
得.
我那枝就是直接落KAC M5RAS.

引用:
原帖由 mk23 於 3-1-2008 20:37 發表

得.
我那枝就是直接落KAC M5RAS.

http://www.wargameyau.net/attachments/20070918_6e982953423d58c0b1 ...
師兄, 你枝野exactly 係我想要!!!   全部野加埋要幾錢呀??

我那枝,全部就唔講了.自已計.
But如果用copy的話,應該唔過五仟....

引用:
原帖由 bowowowow 於 4-1-2008 02:51 發表

師兄, 你枝野exactly 係我想要!!!   全部野加埋要幾錢呀??
應該幾.......皮

同快頻打好好玩架
見到條意粉打過尼
今晚打老虎

引用:
原帖由 bowowowow 於 4-1-2008 02:51 發表

淨計枝TA31 都 ............
塑膠戰隊

引用:
原帖由 agrippa 於 5-1-2008 11:50 發表

應該幾.......皮
幾餅野?!! 咁買架2手車好玩d

如果係copy o既M5 會唔會用唔到?? 定或是有咩要整??

P.S. 新手一個, 對於改槍o既野一知 1/10000 解, 所以請各位師兄教下細佬, 拜託拜託

引用:
原帖由 bowowowow 於 6-1-2008 14:18 發表

幾餅野?!! 咁買架2手車好玩d

如果係copy o既M5 會唔會用唔到?? 定或是有咩要整??

P.S. 新手一個, 對於改槍o既野一知 1/10000 解, 所以請各位師兄教下細佬, 拜託拜託
點樣用唔倒 ?? 唔太明 .........
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 6-1-2008 17:29 發表

點樣用唔倒 ?? 唔太明 .........
i mean 會唔會有d 位唔o岩啞之類o既問題出現??

發新話題