發新話題

細佬想知有關m16a4 o既野唔該

引用:
原帖由 bowowowow 於 4-1-2008 02:51 發表

師兄, 你枝野exactly 係我想要!!!   全部野加埋要幾錢呀??
其實唔係應該係用摺星咩?定係a字準星先岩???

引用:
原帖由 martinmhk 於 7-1-2008 15:01 發表

其實唔係應該係用摺星咩?定係a字準星先岩???
呢種SAM-R setting"好似"係1st marines先用, 同埋依家呢種Setting已經用到濫晒, 基本上依家睇marines相, 想搵支冇裝ACOG既m16a4都幾難...證明左頂橋有幾重要...
另一種SAM-R先係用摺西,條骨同埋仲有幾他細節都有D唔同...

引用:
原帖由 bowowowow 於 7-1-2008 09:38 發表

i mean 會唔會有d 位唔o岩啞之類o既問題出現??
成槍應該就無問題 , 不過有朋友枝GP 16A4 份m5 同個身有高底差 ......不過都唔難搞 ......
塑膠戰隊

引用:
原帖由 Pvt.King 於 7-1-2008 18:33 發表

呢種SAM-R setting"好似"係1st marines先用, 同埋依家呢種Setting已經用到濫晒, 基本上依家睇marines相, 想搵支冇裝ACOG既m16a4都幾難...證明左頂橋有幾重要...
另一種SAM-R先係用摺西,條骨同 ...
西岸係直接將M5 + 16A4 +TA31F ..........  非常易搞 .......

陸軍SDM-R 就用Daniel Defense 12.0 護木, 咁耐都未見過香港有人整過成枝出lei 睇過.......

塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 7-1-2008 21:33 發表

西岸係直接將M5 + 16A4 +TA31F ..........  非常易搞 .......

陸軍就用Daniel Defense 12.0 護木, 咁耐都未見過香港有人整過成枝出lei 睇過.......
陸軍叫 sdm-r

引用:
原帖由 Kane 於 7-1-2008 21:39 發表

陸軍叫 sdm-r
改番 .. thx .....師兄........成日都勞埋左
塑膠戰隊

m16a4 + m5 ras + ta31

咁想問下紅點會用咩model??

引用:
原帖由 bowowowow 於 9-1-2008 20:50 發表
m16a4 + m5 ras + ta31

咁想問下紅點會用咩model??
加ta31,仲加紅點?

引用:
原帖由 Pvt.King 於 10-1-2008 07:58 發表

加ta31,仲加紅點?
otherise 紅點會配咩鏡用?? 都比個model 我丫唔該

引用:
原帖由 bowowowow 於 10-1-2008 17:56 發表

otherise 紅點會配咩鏡用?? 都比個model 我丫唔該
一般都係派Aimpoint M2
塑膠戰隊

引用:
原帖由 bowowowow 於 10-1-2008 17:56 發表

Eotech/Aimpoint 3X, PVS-14, 再不是KAC的UNS都得.

但想請問,你知不知紅點是什麼呀?

其實都好少見marines兵仔用紅點...陸軍就多...

引用:
原帖由 PMX 於 7-1-2008 21:26 發表

成槍應該就無問題 , 不過有朋友枝GP 16A4 份m5 同個身有高底差 ......不過都唔難搞 ......
咁你朋友份M5骨係GP定真品?

引用:
原帖由 PMX 於 10-1-2008 23:09 發表

一般都係派Aimpoint M2
新既就COMP M4喇

發新話題