發新話題

細佬想知有關m16a4 o既野唔該

引用:
原帖由 kpc 於 2-1-2008 15:25 發表

GP FN body. $2,200
好奇一問 ........呢個價係跟粟米通定係M5 ?
塑膠戰隊

引用:
原帖由 hwtang 於 2-1-2008 15:29 發表

no....
play M16A4 better +RAS.
otherwise i better play M16A2...
因為我見過有GP 成槍係FN 身 + 粟米通 , so 問清楚先

跟埋M5 , 2000頭都ok ar ! 唔駛慢慢搵料搞

塑膠戰隊

引用:
原帖由 hwtang 於 2-1-2008 15:37 發表
RAS version should be 3k+

$2200 only have 粟米通  handguard
明白曬 , 唔該師兄 .........

因為之前o係戰4睇過標23xx 左右 , 師兄咁講相信份m5 係要另計了 .........
塑膠戰隊

唔該曬樓上兩位師兄.....

朋友話有真m5 可以直上gp 成槍 , 不過詳情就唔清楚 .......

最後想問問GP 的金身拉handle , 防塵蓋係咪唔會彈開ga ?
塑膠戰隊

好亂ar .....|)  都係過兩日落街睇睇 ...........
塑膠戰隊

引用:
原帖由 bowowowow 於 4-1-2008 02:51 發表

師兄, 你枝野exactly 係我想要!!!   全部野加埋要幾錢呀??
淨計枝TA31 都 ............
塑膠戰隊

引用:
原帖由 bowowowow 於 6-1-2008 14:18 發表

幾餅野?!! 咁買架2手車好玩d

如果係copy o既M5 會唔會用唔到?? 定或是有咩要整??

P.S. 新手一個, 對於改槍o既野一知 1/10000 解, 所以請各位師兄教下細佬, 拜託拜託
點樣用唔倒 ?? 唔太明 .........
塑膠戰隊

引用:
原帖由 bowowowow 於 7-1-2008 09:38 發表

i mean 會唔會有d 位唔o岩啞之類o既問題出現??
成槍應該就無問題 , 不過有朋友枝GP 16A4 份m5 同個身有高底差 ......不過都唔難搞 ......
塑膠戰隊

引用:
原帖由 Pvt.King 於 7-1-2008 18:33 發表

呢種SAM-R setting"好似"係1st marines先用, 同埋依家呢種Setting已經用到濫晒, 基本上依家睇marines相, 想搵支冇裝ACOG既m16a4都幾難...證明左頂橋有幾重要...
另一種SAM-R先係用摺西,條骨同 ...
西岸係直接將M5 + 16A4 +TA31F ..........  非常易搞 .......

陸軍SDM-R 就用Daniel Defense 12.0 護木, 咁耐都未見過香港有人整過成枝出lei 睇過.......

塑膠戰隊

引用:
原帖由 Kane 於 7-1-2008 21:39 發表

陸軍叫 sdm-r
改番 .. thx .....師兄........成日都勞埋左
塑膠戰隊

引用:
原帖由 bowowowow 於 10-1-2008 17:56 發表

otherise 紅點會配咩鏡用?? 都比個model 我丫唔該
一般都係派Aimpoint M2
塑膠戰隊

引用:
原帖由 spec.ops. 於 11-1-2008 00:31 發表

咁你朋友份M5骨係GP定真品?
這個麻   , 不如你答 la
塑膠戰隊

引用:
原帖由 spec.ops. 於 11-1-2008 01:02 發表

我用GP身加真骨正常喎
朋友枝16A4 , " 朋友"
塑膠戰隊

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-1-2008 15:50 發表

可唔可以close up 影影份rail 同個護木扣ar ?

另外想問下SDM-R 個身係咪都係用番FN M16A4 ?
塑膠戰隊

發新話題