發新話題

液態冰毒

叫佢飲啖其實好合理
近日係大陸返工 每日落地鐵都要過check pt
X ray照到我個袋有水 一係叫我飲啖 一係就比佢過機
唔知佢咩原理check到係水呢

Btw 咁判既話法院有先例 如果我已經走頭無路
又想屋企人好過 咁就拎枝毒藥過關玩花式自殺...
可能要買新機器避免有人再玩花式自殺

引用:
原帖由 FBC1 於 3-8-2017 11:08 發表

其實現用既X光机可以以顏色顯視影像,例如,綠色代表化學品,橙色就係有机物。所以佢咪知你有支水咯。
好奇怪 過左x ray之後 佢知我有水
叫我拎出黎拍落部機到 再check

唔係應該X ray已經知係水啦咩?

引用:
原帖由 FBC1 於 3-8-2017 11:36 發表

拍落部机?不明白。
佢另外有部機係check液體既
佢會壓枝水落部機check 之前未見過d咁既野

引用:
原帖由 FBC1 於 3-8-2017 12:02 發表

因為純水及一般飲品既主要成份係水,跟爆炸品係完全不同,佢部机主要驗爆炸品。
好想知佢咩原理

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-8-2017 12:42 發表
呢個仔生得過,佢一死發全家 Thx for sharing
全家買田又買地
十八年後又一條好漢

較完善既法律確保每個人的人權
而不完善既法律/沒有按規定執行既法律 只係保障有錢/權人

係咪真正既公義好多時要睇埋判決書 睇結果好多時只係得啖笑
當然無完全公義呢回事 不要輸打蠃要就可以了

引用:
原帖由 derp 於 4-8-2017 12:46 發表
件案並非經由法庭裁定政府敗訴. 只係庭外和解, 雙方同意法庭命令 (而呢個命令亦一般由雙方同意, 法庭只係名義上"命令" 美國政府向原告賠100 萬美元. (見資料來源1 第68 及69項) 所以樓主所引用原文所寫"法院裁定美國 ...
所以未話要睇法庭文件

發新話題