21 12
發新話題

Cybergun 全刻字版沙鷹

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-9-2017 13:11 發表
兩間廠,同時出. 不知那一間會好D Thx for sharing
見有d序號係 20160520 唔通果隻係WE?

個人應該會入WE 但唔知重要等幾耐 日日比蟻咬咁

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-9-2017 00:05 發表
今次cybergun未即係we
係呀 應該一樣
不過 cybergun 果批係 A 開始然後2017XXXXXX流水序號?

但WE由試作,到依家某D網頁流出,
見序號固定係20160520
所以幻想係咪會分cybergun同WE版

引用:
原帖由 gainax 於 4-9-2017 00:33 發表

相中隻就係鍍銀實物?? 嘩
咁整法黑色靚好多
我都唔肯定,睇個樣黑色靚仔好多但應該都係衝銀色  

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-9-2017 00:38 發表
唔知會唔會有imi版呢 觀望下先
但如果we整得imi版就唔洗同西北根比過路錢啦
係,又去番依條迷片...係好很正既imi版

Logo又遮住左
幻想會唔會有依D唔比過路錢既迷版見街呢
https://www.youtube.com/watch?v=MAJhTWMQvcM

引用:
原帖由 Dave 於 4-9-2017 13:45 發表
銀色版本,WE 網頁官方圖片,都幾工整。

好想要

引用:
原帖由 gainax 於 5-9-2017 00:22 發表
越摔我估越啞色因為摔走左表面光面塊膜
啱揾下有關鍍銀,揾到鏡面似真野個種表面處理鍍玩具好正
不過成支槍成4萬台仔都係算
個人反而唔好依種鏡面
覺得咁樣灰灰銀銀最正

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-9-2017 02:47 發表
其實係鍍上去 定係裸鋁呢?
依種表面應該唔洗鍍吧,吉打新套kit就係咁
網路圖片:

2o
引用:
原帖由 gainax 於 5-9-2017 19:12 發表

吉打套新kit有相中咁靚?
相中似黑版抛光抛到銀,d坑位仲有黑色,定先染黑再拋光?
佢應該影果陣費時over,減左ev影,坑位先顯得似黑色?

如果睇片就係咁
https://youtu.be/8IvFuWlTVK0

引用:
原帖由 horenhim 於 6-9-2017 10:52 發表
又玩肌餓式行銷, 出你就出啦, 消磨人的期待Zzzzz
我覺得黑色已有現貨,但cybergun果邊卡住搞到唔賣得

引用:
原帖由 Dave 於 6-9-2017 10:50 發表

鋁身拋完光不會再氧化變啞色嗎?
可能又要睇翻隻鋁料,
我試過有啲拋完一星期就啞左,有啲又唔會變

引用:
原帖由 carl 於 6-9-2017 12:52 發表
JK"丫咪" 網上左架了 USD 135
好像都係寫pre order?

係wor想撘單請教各位師兄,知唔知邊度重有生化危機沙鷹木柄賣

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 6-9-2017 13:56 發表

我只見過QRF, CRW曾返過, 問下佢地會否再返, 個GRIP係泰國做, 應該不是限量
引用:
原帖由 kornhill401 於 6-9-2017 14:03 發表

幾個月之前,在..明搶..都見過有.
謝謝師兄們指導,依家問僅廠方重有無得訂

引用:
原帖由 2slow 於 6-9-2017 16:35 發表

謝謝Dave兄詳盡報告, 請問有無需要比錢預訂??
應該無規定 我落左五條魚

引用:
原帖由 Dave 於 6-9-2017 17:35 發表

三軍又冇寫「歡迎預訂」,至於市面預購價應該都是各處例,我訂就口講口賠無比錢,
BTW 三軍D 貨很少可話拎唔到,建議見街先買不遲
我心急得濟

21 12
發新話題