發新話題

[Viper Tech] Viper M16A2

Viper M16A2

引用:
原帖由 gainax 於 21-9-2017 20:01 發表

呢次量產應該唔會係以前製法?  ,M16a2三連發版先過癮大蛇正好有自家burst,可惜蛇再版太遲幾個月前我已經入左兩套7075身,唔係既話就唔入套伏方仗7075kit入支大蛇改bolt好過

另外oldschool colt gray先有味 ...
想問這M16A2 GBB是如何組裝?可否介紹一下?謝謝!

引用:
原帖由 gainax 於 9-10-2017 00:02 發表
師兄係問我相中支m16a2 gbb? 其實冇乜特別。。可能A2gbb身比較少見只係方仗系統改左港製cnc壓字身同其他零件, 有興趣可以寫過清單比師兄參考下
...
最難搵係個A2上身

引用:
原帖由 gainax 於 9-10-2017 02:34 發表
經多年個人研究過其實只要類近真數就可以靠修位互通gbb真數系統
市面除左大蛇同派(b0mber wa)有出過好少量A2身既成槍外,就得返ptvv/dTVV有, 當年我買過件ptvv上身改落#記下身行wa系統係行得通,
只是而家連ptvvA2上 ...
多謝師兄分享經驗 ,大家都係鍾情old school 玩家,現唯有等大蛇的M16A2啦

引用:
原帖由 gainax 於 10-10-2017 09:26 發表
今次都係又要多謝跑入幫手  ,如果手上鬆手個人都推介鍾情oldschool A1 A2 M733甚至M4等等槍身做些啦曲灰色or馬記M4隻灰黑色, AR舊代槍灰/灰黑色槍身先有個個年代情意結味道
真係好靚

發新話題