26 12
發新話題

加左壓力既BB彈?

好啦.... 原來係得我唔明

點解要成兩萬咁貴?

引用:
原帖由 kongchak 於 2-10-2017 12:07 發表
好啦.... 原來係得我唔明
我其實無意思話係師兄責任, 因清楚表達令聽者了解應該是開口者的責任
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 loveless 於 2-10-2017 11:06 發表

馬記DE上身基本上係全金屬結構,之後至再包一層毫無支撐性既膠外皮..
唔怪之得,馬記DE比..黑神..支cap槍重好多. Thx for sharing

冇試過,不過射鋼珠會唔會枝槍更 chok ? 以前玩過枝 G&P M4 試過個飛標位塞咗,打唔出彈, 但後座力就零舍勁。用重珠或有相同效果, 因為重珠行得慢,有多D時間氣化,壓力高咗,可能會令後座力勁咗都唔定。佢唔可以話用鋼珠,所以用“特別”嚟形容。純小弟想像 .....

引用:
原帖由 walther 於 2-10-2017 13:24 發表
冇試過,不過射鋼珠會唔會枝槍更 chok ? 以前玩過枝 G&P M4 試過個飛標位塞咗,打唔出彈, 但後座力就零舍勁。用重珠或有相同效果, 因為重珠行得慢,有多D時間氣化,壓力高咗,可能會令後座力勁咗 ...
For AIRSOFT 差距微乎其微!段片中話“打特別珠”另後座大增。。。純屬“虛構”同“揾戲來做得”,淡笑而矣。。。!
想”後座”變大,有一個方法。。。打橫支鎗發射。。

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 2-10-2017 14:25 發表

For AIRSOFT 差距微乎其微!段片中話“打特別珠”另後座大增。。。純屬“虛構”同“揾戲來做得”,淡笑而矣。。。!
想”後座”變大,有一個方法。。。打橫支鎗發射。。

Happy shooting!
仲有像真火藥煙
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

Edwin有尐概念係好緣咖,記得有次佢試槍,咁我地慣性起鎚落safety 先入匣, 但佢試話唔得,"安全"起見,要落鎚先插匣,記信唔過尐"手指". 但大家都知GHK有一期Fire pin係小小過長,見佢咁試真係

不過佢遞起隻手扮勁 chok 就真係唔知為咩。

引用:
原帖由 walther 於 2-10-2017 17:10 發表
不過佢遞起隻手扮勁 chok 就真係唔知為咩。
搞笑掛

happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

幽默感既野唔係人人都有

26 12
發新話題