發新話題

PPS PP-19 BIZON 3 開箱及拆解降火

呢支我都吼左好耐,正如樓主所說,比個價錢..
平價時又錯失機會. Thx for sharing

引用:
原帖由 業餘白老鼠 於 21-10-2017 02:41 發表

我支都有呢個問題
我都剛剛買左一支,信阿朗哥.買果陣無試.訓醒立即試下先

引用:
原帖由 kornhill401 於 21-10-2017 02:54 發表

我都剛剛買左一支,信阿朗哥.買果陣無試.訓醒立即試下先
Thanks GOD,都剛剛試左,無事.只是入電好煩,用左好多時間.
裝番個蓋都係,要慢慢摸索下.

引用:
原帖由 Dave 於 21-10-2017 15:22 發表

偷少少線位入槍身會易隊d
謝謝Dave C Hing給予意見, 我係拆掉個fuse先可以入到電和裝番個蓋

乜個天梯咁化學, 要做好心理準備.放上神台. Thx for sharing.

引用:
原帖由 Dave 於 22-10-2017 22:24 發表

其實如果唔係拉咁重彈弓應該唔會咁爆法。

另,其實呢支執過的槍是我朋友的,本人那一支仍是原裝冇攪。友人打完一整日GAME 沒病沒痛,高彈量彈倉也令人滿意,上彈沒問題。
噢!明白了,原裝冇攪是無問題的.咁都無咁驚 .Thx for sharing.

引用:
原帖由 Dave 於 22-10-2017 22:43 發表

誤會了,友人打全日果支是改了1.2J

我支原裝1.7X 沒用過,應該都會改弱之。
謝謝給予更正,是我理解能力有限.

請教C Hing們,我的PPS-19個彈匣,
不能扣實在彈匣鎖制上.只靠前面U型扣
扣在槍身前部,和BB彈出口位扣實槍身BB彈入口位.
若不用手托住,恐怕彈匣會掉下.
現在無需拉彈匣鎖制,可直接把彈匣拉下.
請問有無C Hing同我有呢個問題發生呢?

回66# Dave C Hing.
謝謝給予有關問題答覆.試試先.

引用:
原帖由 Dave 於 6-11-2017 15:27 發表

果個匣係要比少少力拍入去,點解咁實...唔知.. 但元祖燒花BACK 都係咁實...

https://www.youtube.com/watch?v=T6ku2xkFXPM
呢招果然有效,試了3次,現在可以輕鬆地扣實彈匣了.

引用:
原帖由 Nova_Dust 於 9-11-2017 14:18 發表
我之前玩RE7也愛上了PP19,很好奇是否會有GBB版?

但看了各位師兄的回饋意見,感覺店家以折扣方式促銷不是沒有原因的…
以呢個價錢,我就話,萬分超值.

發新話題