發新話題

[WE] 我們牌點解有D槍係有 marking 既 ?

引用:
原帖由 loveless 於 28-10-2017 13:33 發表
所以我地開始有cybergun DE,
We應該係由原本開發銷售一條龍變到焗住做左金字塔中低層既oem
咁樣可能搵多d又滿足到各方要求? eg.客戶要full marking
自己就出返d孖條、六角、wet

引用:
原帖由 loveless 於 28-10-2017 17:19 發表

要再複雜D
睇VFC 變到點就有個概念
以前可以自主,可以自決,可以偷雞
依家2邊擁有授權既夾到佢好似好國際級好企業化升晒呢甘,
但點睇都係傀儡..
但我個人覺得 佢跟c記同u記出槍
好過佢自己出埋晒d鬼佬都話頂唔緊既孖條、六角、wet

引用:
原帖由 loveless 於 29-10-2017 14:52 發表

所以最終係大家拱手相讓生產事務,
比一班靠授權,靠財技,靠管理,從來唔自己生産任何野既企業去主掌未來。
短線係一種進步,5年10年後就係廠家店家用家一齊還債
的確係 差不多咩槍要full marking都要比過路錢佢
而係吹佢唔漲既情況下 只有開心住先...

引用:
原帖由 walther 於 1-11-2017 16:19 發表

上網 search "hk3 airsoft" 就揾到, 但好多都冇貨, 應該係D貨尾囉,等 Uramex 或 Cybergun 啦. 小弟買咗枝 P226 Navy marking :
http://ptairsoft.blogspot.hk/201 ... -sig-sauer-p226-mk2 ...
印象中3hk好似只係出左幾枝槍
glock17,18,xdm,px4

引用:
原帖由 kornhill401 於 2-11-2017 11:05 發表
我當年就同..3斤..買過3支,靚姊買2支有marking的槍.
1:m92 2:XDM 3:PX4 4:Browning. 5:Glock23.
全部都無說明書.佢地話,版權問題.
M92係新版?
我買鬼島先有marking

發新話題