發新話題

執屋順便影吓D家當

引用:
原帖由 mike-mike 於 22-2-2007 16:30 發表

呢D係我個人尺度, 不過係俾自己個藉口買少樣野咁解, [丹尼森士莫〕WOR...邊有銀呀...
但請唔好誤會, 不論似唔似,我從來唔會反對其他人扮任何野...除咗扮女人, 唔理你幾似我會都有D抗拒.
...
ULTIMATE FORCE入面個沙展HENRY有些變態!!!

[quote]原帖由 mike-mike 於 22-2-2007 16:30 發表

呢D係我個人尺度, 不過係俾自己個藉口買少樣野咁解, [丹尼森士莫〕WOR...邊有銀呀...
但請唔好誤會, 不論似唔似,我從來唔會反對其他人扮任何野...除
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 22-2-2007 23:47 發表

又係 , 無藉口邊得來慳返d
一句:大家量力而為

引用:
原帖由 B20_hk 於 22-2-2007 23:37 發表

ULTIMATE FORCE入面個沙展HENRY有些變態!!!
可能係份工令佢變成咁, 可能係佢藉著呢份工表現真我, 最可能係兩樣都有D.

SAS係軍隊, 重要係特種部隊, 我覺得佢地做嘅野的道德標準好難會被一般人認同.

但呢個版係藏品展覽, 我地唔好拉太遠, FOCUS去返裝備個度啦.

係ANDY MCNAB個本B20中有幾頁野, 見到佢所為的"BELT KIT" 似係一件VEST的野, 袋型類似58?? 還請queen爺明鑑.

SEAN BEAN套戲入面用個D, 個YOKE似乎係90WEBBING, 但係D POUCH唔係好似, 又上咗D迷彩, 雖然唔會以為SAS真係有用過, 但似乎易扮D嘛...扮戲中SAS都係扮姐
眼光光~

有d人個匣袋都唔係90來既~Andy仲有個袋好似係58匣袋~?

http://www.youtube.com/watch?v=9PPhny0mAL4

Rock & Roll Sgt Henno.......
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 皇家御貓 於 22-2-2007 23:57 發表
有d人個匣袋都唔係90來既~Andy仲有個袋好似係58匣袋~?
我係話個YOKE似咋, [要T]袋都還似, [窩它]同[媽加煎]袋就唔多似LOR, 個[窩它]袋似美軍多D...

話時話, 坊間又又出咗件神器, 要扮佢地的話可以話襯哂...就係...[深火]牌M72 LAW....我唔想扮佢地但都好想要
眼光光~

[quote]原帖由 mike-mike 於 23-2-2007 00:07 發表

我係話個YOKE似咋, 袋都還似, 同袋就唔多似LOR, 個袋似美軍多D...

話時話, 坊間又又出

回覆 #79 mike-mike 的帖子

果陣用90式+DIY噴沙做迷彩
本來無一物, 何處惹塵埃

搭單問....Ultimate Force邊度有DVD賣?定係...有其他....途徑?
thanks~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-2-2007 10:52 發表
搭單問....Ultimate Force邊度有DVD賣?定係...有其他....途徑?
thanks~
有得賣入口碟, 或者係有訂碟服務的地方.
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 22-2-2007 23:54 發表

可能係份工令佢變成咁, 可能係佢藉著呢份工表現真我, 最可能係兩樣都有D.

SAS係軍隊, 重要係特種部隊, 我覺得佢地做嘅野的道德標準好難會被一般人認同.

但呢個版係藏品展覽, 我地唔好拉太遠, ...
You mean something look like this??

引用:
原帖由 皇家御貓 於 22-2-2007 23:57 發表
圖入面果set係第一代90 webbing,以測試方式大量派發左一兩年就轉為派發依家果d 90 webbing,相對依家d webbing黎講,佢地果set重難搵重難搵

引用:
原帖由 queen 於 23-2-2007 13:12 發表

You mean something look like this??
咁又唔似...
想請問呢set野的有何來頭? 我睇到係最少3種唔同的野撈埋...
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 23-2-2007 13:29 發表

咁又唔似...
想請問呢set野的有何來頭? 我睇到係最少3種唔同的野撈埋...
我相信大家都係覺得個匣袋怪怪地,個匣袋就係我之前講果d第一代90 webbing ge pouch 好似叫做85 pattern因為佢地d袋ge marking係84-86,英軍一開始派SA80果陣個教範入面個英兵就係著住果set webbing

發新話題